Hrvatska

Zmijski jezik patrijarha srpskog Porfirija može zavarati samo teške naivce

Doći u Jasenovac, na mjesto lažnog, izmišljenog "pogroma Srba", na mitsko mjesto kolosalne komunističke i velikosrpske laži otkuda je krenula bujica njihove otrovne propagande 1968. godine (dakle, trebalo im je punih 23 godine od svršetka Drugoga svjetskog rata da se "dosjete" kako je tamo nad srpskim narodom, Romima i Židovima "izvršen genocid"), slaviti lažne "velikomučenike jasenovačke" (među kojima je i nepostojeći, izmišljeni Vukašin Mandrapa koji se nikad nije ni rodio) i još jednom pljunuti Hrvatima u lice veličajući LAŽ kao najveću svetinju, a potom izjaviti: "Hrvatska i ja se volimo javno…" - to može samo bolestan i beskrajno pokvaren um.

Što je Radovan Dobronić u programu napisao o izručenju udbaša i pozdravu ZDS

Kandidat predsjednika Zorana Milanovića za predsjednika Vrhovnog suda Radovan Dobronić, u svom je programu komenitrao i dvije teme koje itekako privlače interes javnosti. Jedna je izručenje hrvatskih državljana temeljem europskog uhidbenog naloga, a jasno je da se tu misli na slučaj bivših jugoslavenskih obavještajaca Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Druga je pozdrav 'Za dom spremni', piše Direktno.hr.

Nije mu bila dosta plaća župana - sramotni svršetak političke karijere Matije Posavca kojem je presudilo 10.000 kuna?

Pohlepa je gadna bolest i ako uzme maha, jako se teško liječi. Svi smo manje-više toga svjesni, pa opet trčimo za novcem zaslijepljeni stjecanjem imetka ili gomilanjem novca, a ne rijetki odlučuju se i na brojne sumnjive ("mutne") radnje ne bi li se okoristili - i to oni koji imaju dok se sirotinja i "obični smrtnici" najčešće mire sa svojim stanjem i žive kako znaju i umiju.

Škoro ulazi u klub Suverenista

Predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović potvrdio je u srijedu da će se bivši čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i njegova sestra Vesna Vučemilović, nakon odlaska iz stranke koju su osnivali, u Saboru priključiti njegovom zastupničkom klubu.

Grlić Radman pozvao Komšića da podnese ostavku

Ministar vanjskih i europskih poslova  Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman pozvao je Željka Komšića da podnese ostavku ako se protivi konstitutivnosti narod, poručujući da on ne predstavlja Hrvate u Predsjedništvu BiH niti ga je uopće briga za njih.