Hrvatska

Bože Vukušić: Zoran Kotnik je prešao crvenu liniju

Bivši djelatnik SZUP-a Zoran Kotnik je 3. travnja o.g. komentirao moju objavu „Zamke u Miamiju i Zagrebu“ na slijedeći način: „Drug Bože iznosi neistine. Pročitajte moju knjigu Vrana oko istine!!“Dan kasnije reagirao, na moju novu objavu „Besklasni neprijatelji u doba korone“, napisavši: „Dosadno je to više s tim partijskim dosjeima. Molim te, nastavi svoje memoare. To je napeto špijunsko štivo.“

Hrvatski sabor raspravlja o gospodarskim mjerama

Hrvatski sabor je nastavio svoj rad izjašnjavajući se o amandmanima na raspravljene zakonske prijedloge, među kojima su i oni iz Vladina travanjskoga paketa pomoći gospodarstvu pogođenom epidemijom koronavirusa.

Zašto se samoproglašene antife ne bore za prava sićušnog i nezaštićenog virusa?

Pojedini su komentatori hrvatske političke scene već primijetili da su se samoprozvani antifašisti, beskrajne udruge za zaštitu prava žena, homoseksualaca, vrtnih patuljaka i čega sve ne, raznorazni centri za mirovne studije, suočavanje s prošlošću; ukratko sve što je „progresivno“ i „napredno“ u ovoj „fašistoidnoj“ državi, ne samo da nisu pomogli u trenutku kad je Zagreb pogodio potres – taj su „prljavi posao“ prepustili vatrogascima, vojsci, BBB-ovcima i drugim civilima koji ne pripadaju „civilnom sektoru“ – nego su u potpunosti utihnuli.