Glazba

Mjuzikl "Okovani Amadeus" trebao bi biti premijerno prikazan krajem 2020. (Video)

Dana 22.10.2019. u prostoru Muzejskog memorijalnog centra "Dražen Petrović" u Zagrebu je održana premijera video-spota "Dražen - za sva vrimena". Uz obitelj Petrović prisustvovali su izaslanici grada , premijera , predsjednice , HOO-a ,razni uglednici , veleposlanici SAD-a i Litve i došli su podržati ovaj projekt. Pjesma je samo najava mjuzikla "Okovani Amadeus" koji bi trebao biti premijerno prikazan krajem iduće godine.

Održane „Glazbene večeri na Visokoj“

U Župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu, od 19. do 21. listopada, za blagdan svog suzaštinika, sv. Ivana Pavla II., a povodom pete obljetnice kolaudacije orgulja, održan je prvi festival sakralne glazbe „Glazbene večeri na Visokoj“.

Razgovor u povodu – DJ LADY GI

Vrlo su često masovna okupljališta mladih, koncerti, ali i izvođenje elektronske glazbe. Tim povodom razgovaramo s Ivanom Grubišić, poznatijom kao DJ LADY GI

Zablistale polaznice majstorske radionice Krešimira Špicera

Vokalna majstorska radionica tenora Krešimira Špicera održala se od 26. srpnja do 1. kolovoza u Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića, a zaključena je sinoć završnim koncertom u punoj dvorani ljetnikovca Bunić Kaboga, uz koncertni program koji su polaznice odabrale iz repertoara radionice, a izvele su ga uz pratnju Franja Bilića na čembalu.