Zašto oglašavati na HRsvijet.net

Novi medij, novi ljudi, nove mogućnosti. Reklamirajte se uz novi image neovisnog portala HRsvijet.net koji je u 2010. godini zabilježio daleko najveći rast čitanosti od svih portala na hrvatskom jeziku. S reklamiranjem na HRsvijet.net dobivate jedinstven image i povjerenje u Vaš proizvod.

HRsvijet.net informacijski umrežava i afirmativno promovira hrvatske interese u Domovini i Iseljeništvu, omogućavajući tako veći stupanj međusobne povezanosti hrvatskog naroda. Svojom uređivačkom politikom  i djelovanjem nastoji uvezati dijelom pokidane niti između hrvatskog iseljeništva, dijela hrvatskog naroda koji živi u BiH  i Domovine – Republike Hrvatske. Time se značajno proširuje hrvatsko tržište. HRsvijet.net najjači je portal koji istaknuto povezuje Hrvate diljem svijeta koji je istodobno prepoznat kao takav. Kroz tu strategiju, Vaš proizvod se širi cijelim svijetom, što Vam otvara nova vrata i mogućnosti.

HRsvijet.net = Hrvatska svjetska mreža

HRsvijet.net ima vlastitu dopisničku mrežu u Republici Hrvatskoj, BiH, Europskoj uniji, SAD-u, Australiji, Kanadi i Argentini i aktualne informacije o hrvatskom čovjeku iz svih dijelova svijeta.

Na HRsvijet.net nema, niti će biti medijskog  „žutila“, “crne kronike”, trač vijesti, niti ostalog neprimjerenog sadržaja. Pratimo obiteljske teme - zdrava hrana, duhovnost, edukaciju, ekološki život, gospodarstvo, i na društveno-edukativan način političke procese.

Posjećenost se trenutačno kreće u prosjeku oko 300.000 jedinstvenih posjeta mjesečno i 900.000 otvorenih stranica mjesečno, uz svakodnevni trend rasta. 70 % čitatelja dolazi iz Hrvatske.

Mjesečni reklamni paket na HRsvijet.net možete dobiti po iznimno povoljnim cijenama. Banneri su veći nego na drugim portalima. Kupnjom paketa dolazite do mogućnosti da Vaš proizvod vide stotine tisuća ljudi umreženi po cijelom svijetu.

Ukoliko ste prepoznali HRsvijet kao portal na kojemu želite oglašavati Vaše proizvode i usluge na pravom ste mjestu.

Kontaktirajte naš odjel marketinga na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo Vam poslali potrebne informacije o posjećenosti portala i cjenik našeg oglasnog prostora.


Uvjeti oglašavanja na HRsvijet.net

Tehnička rješenja i sadržaj – Oglasni prostor

Odgovornost za sadržaj i istinitost podataka koje ponudi i učini dostupnima na internetu putem oglasa, snosi naručitelj.

Naručitelj oglasa jamči da su svi dostavljeni oglasni materijali njegovo vlasništvo, ili da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe. HRsvijet.net  nije odgovorna za točnost, istinitost i/ili ažurnost sadržaja i/ili informacija koji se objavljuju na oglasnim materijalima. Zakupljeni oglasni prostor nije moguće ustupiti na korištenje trećim osobama, osim ukoliko stranke ne dogovore drugačije. Naručitelj oglasa jamči da na svoje oglasne materijale neće postavljati oznake, logotipe, reklame ili promotivne materijale trećih osoba, osim ako se stranke ne dogovore drugačije.

Objava oglasa

HRsvijet.net zadržava pravo neobjavljivanja oglasa u slučaju da oglas ne zadovoljava tehničke specifikacije. HRsvijet.net ima pravo odbiti ili obustaviti prikazivanje oglasnog materijala ukoliko smatra da je sadržaj materijala i/ili sadržaj oglašavane web-stranice neprimjeren ili protuzakonit. HRsvijet.net ima pravo obustaviti prikazivanje bilo koje oglasne kampanje koju smatra neprihvatljivom.

Reklamacije

Reklamacije na objavljeni oglas prihvaćaju se isključivo u pisanom obliku (e-mail), i to najkasnije u roku od tri dana od dana objave oglasa. U slučaju da je za reklamaciju odgovoran HRsvijet.net, oglašivaču će se odobriti ponovna objava istovjetnog oglasa bez dodatne naknade. Ukoliko je pogreška nastala zbog objektivnih ograničenja u prirodi medija, ili zbog pogrešne pripreme samog oglasa od strane naručitelja, reklamacija se neće uvažiti.

Plaćanje

Cijene su izražene bez PDV-a.

Plaća se prije pokretanja reklamiranja.

Plaćanje u idealnom slučaju ide putem PayPal agencije što jamči dodatnu sigurnost za transakciju.  PayPal u roku nekoliko minuta transferira novac što jamči brzo pokretanje Vaše promocije.

Opći uvjeti korištenja stupaju na snagu danom njihove objave na web-stranicama HRsvijet.net ili na koji drugi za to prikladan način.