Cijena goriva na benzinskim postajama već relativno duže vrijeme ima uzlaznu putanju, pa je samo pitanje vremena kad će i dizel skočiti na preko deset kuna. Neki su i sretni zbog toga, jer će više pješačiti ili koristiti bicikla ili tramvaj. Ali jao si ga onima s manjim primanjima i starijim automobilima koji ne mogu bez goriva, koji svakodnevno moraju posjećivati neku od benzinskih postaja.

Nu, ipak nije sve tako crno. Dok čekamo Vlada da po tom pitanju nešto učini, u želji da pomogne onima koji nemaju baš kuna za „bacanje“, uskočila je tvrtka generala Čermaka – Crodux. Svim članovima HAK-a, kako je objavljeno u propagandnoj poruci HAK revije, Crodux, na svojim benzinskim postajama nudi čak (!) 8 lipa popusta na sva goriva i autoplin!

Stoga, dragi vozači, iskoristite ovu veliku pogodnost u Croduxu, jer za deset litara kupljenog goriva uštedjet ćete 8o lipa, a za tisuću – pravo bogatstvo!

Znate ono: zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača!

Građani se pitaju: hoće li nakon ovog, i ostale benzinske tvrtke sniziti cijenu goriva za još koji novčić i tako pomoći onima koji u novčaniku i nemaju ništa drugo nego – lipe?

 

Mladen Pavković