Svijet

Srbija je u potpunom okružju NATO-a

Reakcije na skandalozne izjave srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića ne jenjavaju. Zaista, usporediti Hrvatsku s nacističkom Njemačkom u 2018. godini dokaz je, prije svega, nemoći i nervoze srbijanske politike.

Washington uvodi nove sankcije Rusiji

Washington je u srijedu objavio da će uvesti nove sankcije Rusiji nakon što je utvrdio da je Moskva upotrijebila nervni otrov protiv bivšeg ruskog tajnog agenta i njegove kćeri u Velikoj Britaniji.

Vlada Crne Gore demantirala Aleksandra Vučića

Vlada Crne Gore demantirala je kako je crnogorski premijer Duško Marković u Beogradu obećao da će Crna Gora voditi računa o interesima Srbije prije važnih datuma, kako je to rekao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije u utorak.

Tomislav Žigmanov: Čekamo vrijeme kada će i Hrvati u Vojvodini moći javno komemorirati svoja stradanja tijekom 1990-ih

U Srbiji je tijekom vikenda održano više manifestacija u organizaciji državnih, pokrajinskih i mjesnih institucija na kojima se oštrom retorikom osuđivala hrvatska vojno-redarstvena akcija Oluja. Predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Tomislav Žigmanov pita se kada će i Hrvati u Vojvodini moći javno komemorirati svoja stradanja tijekom 1990-ih!