Hrvatska

Efraim Zuroff očito ne razumije čiji je korisni idiot

Nakon posjeta Predsjednice Republike hrvatskoj zajednici u Argentini te njezinih prigodnih izjava, uslijedile su reakcije, prvenstveno domaće, jugoslavenske pete kolone, a među njima se našao i Efraim Zuroff koji je, „zgrožen“ tim izjavama, Predsjednici uputio pismo.    

Hoće li Plenković biti "hrvatski" Macron?

Već i površna analiza pokazuje da su hrvatske parlamentarne stranke doslovno pometene s ciljem da budu potpuno izbrisane s političke pozornice. Počelo je HNS-om kad je na čelu stranke došao Ivan Vrdoljak. Do tada toliko nepoznat, a toliko „sposoban i nadaren“, da je u HNS-u pregazio i premazanu Vesnu Pusić i najambicioznijeg od hrvatskih politikanata, Radomira Čačića.

Efraim Zuroff and Croatia

Following the visit of the President of the Republic of Croatia to the Croatian community in Argentina and her commemorative statements,negative remarks were made, primarily by domestic, communist politicians, amid them by Efraim Zuroff, who was "disgusted" by these statements and sent her an open letter. Zuroff is known to the Croatian public for denying the genocide in Srebrenica (which is a criminal offense) and the occasional "finding" the Ustasha, mostly amongst members of HDZ when it comes to power or should come to power.

Vice Batarelo: Plenković mjerilo kršćanstva iznad biskupa!?!

Predsjednik udruge Vigilare,Vincent Vice John Batarelo, australski Hrvat koji se u domovinu vratio 1990., i jedan je od vođa 'građanskog pokreta otpora' protiv nametanja rodne ideologije, u objavi na društvenim mrežama Andreja Plenkovića je uporedio s Josipom Brozom Titom.