Vijesti

Najmlađi Todorić zaposlenik tvrtke u vlasništvu srpskog tajkuna

Ivica Todorić, zasad, iz inozemstva promatra prva uhićenja svojih najbližih suradnika te medijskim objavama pokušava stvoriti dojam kako je Republika Hrvatska dužna prihvatiti njegove dugove. Iako službeno nije potvrđeno, pretpostavlja se da se nalazi u Londonu gdje boravi i njegov sin Ante Todorić, koji je, sudeći prema pisanju medija, u rujnu i službeno prijavio promjenu prebivališta.

DORH traži određivanje istražnog zatvora

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu nakon ispitivanja osumnjičenika, podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke, vještake, sudionike postupka, protiv svih petnaestero osumnjičenika.

Mladen Pavković: Dijele lekcije, a kad se upali svjetlo bježe kao miševi!

Ovoga je dosta. U zadnje vrijeme relativno mnogi dijele lekcije hrvatskim braniteljima. Netko kaže da treba konačno  priznati i reći istinu, da nisu svi „branitelji“ bili branitelji! Zatim zamjeraju pojedinim udrugama proizašlim iz Domovinskog rata da se ponašaju i da svojim zahtjevima podsjećaju na SUBNOR, što izaziva osjećaj nelagode.

Troje uhićenika u akciji Agrokor pušteno na slobodu

Nakon ispitivanja u DORH-u, jučer uhićeni,  Mislav Galić, Damir Kuštrak i Piruška Canjuga nesmetano su izašli iz zgrade kaznenog odjela zagrebačkog Općinskog državnog odvjetništva u Selskoj ulici,  što znači da im nije određen pritvor.