Vijesti

Ivo Lučić: U ime socijalizma ili europskih vrijednosti – svejedno!

Da bi se na jugoistoku Europe jedna nacija osjetila ugroženom, nije ju potrebno napasti ili joj zaprijetiti ratom. Dovoljno joj je zaprijetiti milijunima ilegalnih emigranata ili doktrinom “ograničenog suvereniteta” koja ne znači ništa drugo nego svrgavanje nepoćudne domaće vlasti uz pomoć “uglednih” medija, političke većine, a po potrebi možda i tenkova. U ime socijalizma ili europskih vrijednosti – svejedno.

Kreditni rejting Hrvatske sve više raste

Agencija Standard & Poor's (S&P) zadržala je rejting Hrvatske na 'BB+', ali je podigla izglede sa stabilnih na pozitivne, zahvaljujući očekivanjima da će hrvatsko gospodarstvo nastaviti rasti, dok će se fiskalni i pokazatelji zaduženosti i dalje poboljšavati.

Jure Vujić: Proroci migrantske katastrofe

Ne znam poznaju li se Enoch Powell i Jean Raspail, jesu li se ikad sreli, međutim iako je prvi, britanski političar, a drugi, francuski književnik, mnogo ih toga veže, te su oboje, svaki iz svoje perspektive, proročanski najavili, i to 50-tak godina ranije, današnju migracijsku katastrofu.

Bernardića ne ruše partijski drugovi nego YUTA

Ne ruše Davora Bernardića partijski aktivisti, svi ti "hajdaši i dončići" redom i na preskok usijane boljševičke glave, "ušutkani stazići i drčni marasi", "krezubi Arsen Bauk i Slovenac Obersnel" – nije riječ o partijskim frakcijskim sukobima niti ga u tom žalosnom igrokazu doista brani partijski brončani odljevak Zlatko Komadina.