Kolumnist Slobodne Dalmacije Tihomir Dujmović upozorio je na čitav niz navoda Državne revizije kojeg je, kako kaže, hrvatsko pravosuđe odavno trebalo procesuirati te istaknuo kako financijski razvrat kojim je Zoran Milanović vodio Hrvatsku očito nema kraja

-Kada bi se u Hrvatskoj izvješća Državne revizije uzimala ozbiljno mi bi imali desetke i desetke procesuiranih afera. Sjetimo se samo državne revizije vezane uz rad DUUDI-a i sitnice od milijardu i nekoliko milijuna kuna što nedostaje u riznici ukupne hrvatske imovine - ocijenio je Dujmović u izjavi za Direktno.hr.

Upozorio je je na čitav niz afera bivše vlasti i navoda Državne revizije kojeg je, kaže, hrvatsko pravosuđe odavno trebalo procesuirati

-Čini se da se politički selekcioniraju predmeti koji se procesuiraju i oni koji ostanu trajno u ladicama. Tko primjerice više išta zna o aferi remonta migova u Ukrajini? I koliko ćemo godina još čekati pravosudnu istinu? - upozorava Dujmović.

Smatra kako je afera Vesne Pusić s ugovorima o djelu samo jedna u nizu.

-Ova zadnja afera je samo još jedan kostur iz ormara Milanovićeve ere pa smo sad nakon Jakovine i njegovih nevjerojatnih bonusa, koje ne bi dobio niti Bill Gates, dobili priču o tajnici koja je tako savršena da je uz plaću dobila i nekoliko stotina tisuća kuna. Financijski razvrat kojim je Milanović vodio Hrvatsku očito nema kraja. Pitanje je samo ima li već jedanput u DORH-u sluha za takve vandalizme - zaključio je Dujmović.

 

R.H.