Zvijezde

Mladen Burnać: Nikada nije bilo lako uspjeti

Mladen Burnać već je godinama na hrvatskoj estradnoj sceni. Osim što pjeva, sklada, piše tekstove, svira gitaru, vodi tv emisije... Rođen je u Kninu, ali živi u Zagrebu. U vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata bio je itekako aktivan. Sudjelovao je na velikom broju humanitarnih manifestacija, a poglavito je ponosan što je bio i dio tima – „Moje Domovine“, pjesme koja je obilježila jedan dio naše glazbene povijesti.

"Serenada" novi album klape Ankora (Video)

Sedam žena iz Podstrane pokraj Splita u glazbenom je svijetu poznato kao klapa Ankora koja djeluje od 2009. godine. Članice klape, a prije svega prijateljice, čuvarice su izvornoga klapskog izričaja te obrada duhovnog i svjetovnog karaktera. Podstranke su ponosne sudionice brojnih smotri, humanitarnih koncerata i festivala te dobitnice nagrada stručnih žirija i publike.

Mladen Pavković: Srpski pjevači su i dalje „vrh vrhova“ među brojnim Hrvatima

Organizatori ovogodišnjeg Rujanfesta, koji se od 13.- 22. rujna, održava na zagrebačkom Bundeku ostvarili su ono što su željeli. Nikakve kritike im nisu naškodile, već dapače učinile su im, ako je suditi po broju posjetitelja, odličnu propagandu. Naime, redovi za ulaznice, kad su nastupali srpski turbo-folk pjevači, poput Seke Aleksić i Miroslava Ilića, bili su dugi i po stotinjak metara. Čekalo se u redu kao za najveće sportske spektakle.