Pakrački glazbenik Matej Plavček, nakon nove pjesme “Mogli smo”, u razmaku od samo nekoliko dana objavio je i novu pjesmu “Sanjam”. Glazba i aranžman djelo je Dalibora Hercega dok je za tekst zaslužan Giovanni Jakovac.

“Mnogo ljudi me je pitalo kako to da sam se odlučio snimiti pjesmu koju nisam ja napisao? Odgovor je jednostavan; samo poslušajte pjesmu, predivne riječi i sve će Vam biti jasno. Pjesmu sam osjetio na prvu. Nije bitno za koga je napisana već kome je pjesma suđena te se ovim putem zahvaljujem autoru stihova Giovanniju i glazbeniku Daliboru koji su mi ovu pjesmu ustupili.”

Nakon uspješnog albuma prvijenca “Moj svijet” možemo vidjeti da Matej, dobitnik nagrade za Najbolju interpretaciju festivala “Zlatne note”, uveliko stvara nove pjesme. “Zahvaljujem se svima koji su podržali moj rad, ostvarili moj san da i dalje stvaram glazbu, snimam nove pjesme i radim na glazbenim projektima. “

Matej uskoro planira snimiti spotove za svoje nove pjesme “Mogli smo” i “Sanjam” koje su se pojavile na novom promotivnom nosaču zvuka koji će sadržavati istoimena dva singla.

U suradnji sa svojom izdavačkom kućom izdao sam CD s te dvije pjesme, simboličkog naziva “Sanjam” koji će služiti kao poklon mojoj publici koja je sa mnom već dugi niz godina.”

 

M.B.