Novim singlom 'Sanjam' pjevačica Anđela ovih se dana predstavlja publici u ponešto drukčijem glazbenom izričaju nego što smo dosad imali prilike od nje čuti.

Nova Anđelina pjesma autorski je rad mladog skladatelja Ante Dujmovića u aranžmanu i produkciji Lea Škare.

-Prvu verziju pjesme zapravo smo snimili već prije pet-šest godina u Njemačkoj. Sada je u aranžmanu Lea Škare dobila jedno modernije ruho i nešto brži ritam. Jako smo zadovoljni rezultatom i nadamo se da će se i slušateljima svidjeti - rekla je Anđela.

Hrvatska publika Anđelu je upoznala prije nekoliko godina kad je u duetu s Draženom Zečićem otpjevala dva velika hita 'Ima li nade za nas' i 'Nema ništa novo', a prošle godine objavila je i samostalni, vrlo zapažen božićni album koji je predstavila u Splitu.

-Snimiti božićni album je bilo moja davna želja, a sad nastavljam snimati pjesmu po pjesmu zabavnog i pop izričaja i zaista uživam u svakom ulasku u studio. Nisam opterećena izlaskom novog nosača zvuka, sigurno će u dogledno vrijeme i do toga doći. U ovom trenutku mi je najvažnije da radim i snimam s guštom uz provjerenu ekipu suradnika. Prva pjesma s albuma, koji je u planu, je pjesma 'Sanjam' za koju sam snimila i video spot video spot Splitu, Kaštelima i Trogiru - objasnila je Anđela.

Redatelj spota 'Sanjam' je Matko Petrić, a u spotu prevladavaju morske lokacije koje se isprepliću s kadrovima posloženim kao san, s mnogim perspektivama letenja, prepolovljenim jabukama u zrcalu i sjajnim prizorima prirode.

U pjesmi ponovo dolaze do izražaja i Anđeline odlične vokalne mogućnosti, a pjevačica s trenutnim boravkom u Luksemburgu, osim na promociji novog singla radi i na novoj pjesmi za koju je glazbu i tekst napisao Alen Nižetić.

 

M.B.