Hrvatski povjesničar J. Ivan Prcela uputio je otvoreno pismu predsjedniku Republike Ivi Josipoviću u kome ga je otvoreno zapitao "kad će uslijediti isprika hrvatskom narodu za masovne pokolje koje je počinio Tito, Vaš otac i drugi krvoločni jugo-partizani".

Velecijenjeni dr. Ivo Josipoviću!

Ja, niže potpisani J. Ivan Prcela, preživjela sam zrtva HRVATSKOG HOLOKAUSTA, koji je bio počinjen poslije Drugog svjetskog rata.  Taj zločin protiv čovječnosti počinjen je po nalogu hrvatoždernog i superstaljinističkog Josipa Broza Tita.  Medjutim, Vi se hrvatskome narodu ne ispričavate zbog toga mirnodobskog zločina, ali ispričavate se protiv uglavnom izmišljenog i prenapuhanog t. zv. Holokausta u Jasenovcu.  Ta licemjernost mene potiče da Vam uputim samo dva pitanja:

1.  Kada ćete se hrvatskome narodu ispričati za masovne pokolje nad mojim naraštajem koje je počinio Tito, Vaš otac i drugi krvoločni jugo-partizani?

2.  Kada ćete dati ekshumirati Duboki Jarak u Sesvetama koji krije tisuće poubijanih hrvatskih zarobljenika?

Za prvo pitanje imam solidne razloge u svojemu djelu Operation Slaughterhouse od 1970. i 1995. i u knjizi Hrvatski holokaust u izdanjima od 2001. i 2005.  Nažalost, za ova svoja životna djela nikada nisam dobio priznanje od Republike Hrvatske, iako povjesničari te knjige smatraju najboljim djelima o Hrvatskom holokaustu, poznatom pod popularnim imenom Bleiburške tragedije.

Na drugo pitanje potice me Dok. LXXV u tim tek spomenutima knjigama. Taj očevidni iskaz s mnogo detalja napisan je od hrvatskog onda preživjelog časnika Krune Vučičevića.  Zbog tih zorno napisanih detalja taj Dokument meni je draži nego ijedan drugi od 100 objavljenih iskaza.  Taj opis ekshumatorima može poslužiti kao najbolji pokazatelj, gdje će oni naći kosture hrvatskih ratnih zarobljenika i njihova sačuvana hrvatska obilježja.

Vi, Presjedniče Josipoviću, kao i Vaš predhodnik Stipe Mesić, nasjedate srbo-židovskim lažima i astronomskim brojkama o t. zv. Holokaustu u Jasenovcu.  Kao povjesničar i preživjela žrtva preužasnog Hrvatskog holokausta ja se zgražam nad tim lažima i neprestano prstom ukazujem, da Jasenovac krije mase poubijanih hrvatskih ratnih zarobljenika.  Ove poubijane jadnike konvoji kamiona su dovazali iz Slovenije i hrvatskih krajeva ravno u Jasenovac i oko toga mjesta njih pokapali – da se tako “dokazu” zločini hrvatskih Ustaša! TE LAŽI I ASTRONOMSKE BROJKE O USTAŠKIM ZLOČINIMA OVJEKOVJEČENE SU U YAD YASHEMU U JERUZALEMU! Bez ikakva straha, ja sam na to pred točno mjesec dana upozorio Jeruzalemske novine i dr. Efraima Zuroffa, širitelja tih i mnogih drugih laži, sve na račun branitelja Nezavisne Države Hrvatske.

Hrvatski Predsjedniče, mene moja savijest i hrvatsko srce potiču da pred Vas iznesem sve iznesene činjenice jer mnoge legije hrvatskih mučenika mojega POKLANOG naraštaja zaslužuju da im se oda dužno poštovanje a ne da ih se neprekidno prikazuje kao zločince.  Njihova krv i naše molitve stižu do prijestolja Božjega.  Zato, u ime tih naših mučenika, ja na Vas apeliram da se ispričate hrvatskome narodu nad nevino prolivenom krvlju mojega naraštaja i da dadete ekshumirati ne samo Duboki Jarak u Sesvetama, nego i splitsko groblje Lovrinac i mnoga druga ubijališta diljem Republike Hrvatske.

U ljubavi za našu Vječnu Hrvatsku, od srca Vas pozdravljam i unapried Vam se zahvaljujem na svemu sto ćete Vi poduzeti na slavu Hrvatskih mučenika i za trajno dobro naše ljubljene Hrvatske.

 

U Clevelandu, 15. veljace 2012.

 

J. Ivan Prcela

Autor svježe teolosko-domoljubne knjige St.Joseph the Virginal Father of Jesus