Književna nagrada Stjepan Džalto za 2011. pripada priči »Nezamislivi cirkus Gospodina K.« (kako počinju smrti najvećih) autorice Lidije Butković iz Zagreba.

Tako je jednoglasno odlučilo Prosudbeno povjerenstvo književne nagrade Stjepan Džalto, čiji je predsjednik književnik i sveučilišni profesor Antun Lučić. Autorici će uz prigodnu plaketu biti dodijeljen i iznos od 500 KM, saopćeno je iz Udruge Uskoplje.

Povjerenstvo je u travnju iz mnoštva pristiglih radova na Natječaj za ovu nagradu nominiralo i istaknulo sedam ostvaraja, za koje je, uz pobjedničku priču Lidije Butković, organizatoru natječaja, Hrvatskoj uzdanici Uskoplje, dalo preporuku za tiskanje u zasebnoj knjizi s tekstovima s prvog i drugog natječaja. To su priče »Zapali iz hrvatske ruke« autora Miljenka Stojića, »Pijetao« autorice Tine Laco iz Mostara, »Epilog« autora Abida Jarića iz Zenice, »Suho zlato« autora Krunoslava Šetke iz Mostara, »Dom« autorice Jasmine Sertić iz Slavonskog Broda, te »Dokaži« autora Rajka Glibe iz Zadra.