Što je to ''duboka država''? Svi o njoj govore, ali još nitko nije definirao kako ona operira. Ona vlada u svim demokratskim državama, a ima odlike mafije. U svijetu nju predstavljaju masoni ili slobodni zidari. Masona ima u svim religijama i strukama. U masonske lože su često uključeni vrhunski mafijaši, cionisti, kardinali, političari, bankari, znanstvenici, advokati, sudci, državni tužitelji, liječnici, posebice psihijatri, farmaceuti, holivudski producenti, novinari i tako redom. Sve masonske lože su međusobno povezane.

Masoni imaju svoje crkve za svoje potomke te tajne masonske lože u kojima se održavaju bezvezni i smiješni rituali. Postoje staleži, a oni se dodjeljuju na temelju zasluga, a zasluge ovise o uspješnom lobiranju i dobivanju tajnih informacija.

Doznati kako oni kontroliraju državu i svijet je jako teško jer mnogi rade za državu i dostavljaju informacije čelnicima masonskih loža. Ako žele biti nevidljivi u donošenju zakona, onda istupaju kao lobisti koji lobiraju kod političara pri donošenju zakona. Tako se bogate masoni ili slobodni zidari. U svim državnima institucijama su prisutni, a bili su prisutni i u Vatikanu. Dakle, masoni uvijek znaju što se događa u državi i na mešetarnicima ili burzama.

Oni su međusobno povezani, ali tko bi povezao hrvatsku komunističku desnicu? U povezanosti je tajna masona te njihova kontrola države i bogaćenje. Najveće hrvatsko zlo su komunistički desničari.

U Hrvatskoj članovi tajne ''masonske lože'' su bivši udbaši jer udbaša je bilo u svim strukama. Ima ih i među političarima koji sprovode njihovu politiku. To je vidljivo jer oni su međusobno povezani i preko zakona kontroliraju državu. Oni kupuju imovinu i dionice na temelju tajnih informacija. Sjećate se Mate Granića? Oni dobivaju sve tajne informacije od svojih članova i tako se bogate uz pomoć udbaških bankara. Oni, dakle, kontroliraju državu – zakonodavnu, izvršnu i sudbenu vlast, te bankare, a nerazumni puk se divi njihovu bogaćenju. Oni svojim lopovlukom ruše hrvatsku državu.

Takvu tajnu ložu ili udrugu u Hrvatskoj vodi dr. Nikica Gabrić čiji članovi u tajnim ložama odlučuju o zakonima i poslovanju, a tko su članovi lože otkriveno je slučajno. Međutim, otkriven je samo dio ''masonskog'' staleža. Tu se skrivaju oni koji predstavljaju duboku državu, oni koji donose zakone i oni koji dobivaju tajne informacije preko svojih članova.

Pogledajmo samo tko dobiva sve parnice na hrvatskim sudovima. Kako bi bez bankara dr. Gabrić osnovao toliko klinika? Koliko onda u njegovoj loži ima bankara, odvjetnika, državnih tužitelja i sudaca Vrhovnog i Ustavnog suda? U toj loži ima profesionalaca iz svih struka. Oni su toliko povezani da vladaju Hrvatskom. To su, dakle, hrvatski tajkuni ili, pučki rečeno, lupeži.

Vratimo se državnom odvjetniku Draženu Jeleniću koji je podnio ostavku nakon što je otkriveno da je mason dr. Gabrić od njega tražio neku uslugu, a zbog toga je navodno napustio njegovu ložu. Ovo je eklatantan primjer kao se bogate ''masoni''. Štoviše, čudna je bila izjava premijera Plenkovića kad je izjavio da njegovo pripadanje tajnoj ''masonskoj'' loži nije problem i da je to trebao otkriti prije imenovanja i sve bi bilo u redu. Nije li i Plenković možda mason, ali u nekoj europskoj loži.

Jelenićev slučaj nam je otkrio kako udbaši vladaju Hrvatskom, a nepoštivanje referenda od strane Plenkovićeve vlade i njegova navedena izjava nam otkrivaju da bi i on mogao biti mason. Ta udbaška povezanost je uzrok pljačke u Hrvatskoj. Tko nam jamči da u DORH-u ili sudstvu nema još ''masona''? Zar Mladen Bajić i Dinko Cvitan nisu radili po uputama ''masona''? Zar to nisu radili Mesić i Josipović? Kolinda im se opirala i izgubila izbore. Župane Anušiću, hoćeš li nakon ovoga razumjeti tko vlada Hrvatskom?

Kolindu su novinari predstavili kao osobu iz Trilaterale mada je istina da Trilateralama prisustvuju svi predsjednici kad je u pitanju regija. Mnogi naivni i neupućeni Hrvati su nasjeli na tu podvalu i na Pantovčak doveli bolesnog uličara koje nitko ne želi vidjeti ni čuti.

Ako zakonom ne zabranimo tajne ''masonske'' lože, ne piše se dobro hrvatsko narodu jer ovom državom vladaju bivši udbaši koji se bogate na temelju njihove udbaške povezanosti. Ne bih nazvao masonima već bih ih nazvao tajnom udbaškom udrugom koja se najviše boji hrvatskih branitelja pa na svaki način pokušavaju posvađati branitelje. Branitelji moraju osnovati samo jednu udrugu ako se žele suprotstaviti bivšim udbašima. Žrtva bivše udbe ili hrvatskih masona je i Kolinda jer se priklonila Americi umjesto Plenkovićevoj Europi.

Ovaj tekst ću završiti izborima. Kako u kampanji ne vidim ni lidera ni državnika za kojeg bi mogao glasati, sigurno ću ostati kod kuće. Ako ih netko vidi, neka glasa za njih. Najsmješnija mi je udruga ''Hrvatski pokret'' jer oni će se razbiti prije izbora kada se budu stvarale liste.

 

Srećko Radović