Novim singlom "Amico Mio Goodbye", Tonči Huljić debitirat će kao pjevač na Splitskom festivalu. Najpoznatiji splitski skladatelj i autor brojnih nagrađenih hitova upravo sa Splitskog festivala ove će godine, uz svoj Madre Badessa band, prvi put stati pred publiku na Prokurativama kao pjevač.

Napolitanska pjesma s mediteranskim prizvukom i r'n'b pristupom "Amico Mio Goodbye" ima vrlo važnu poruku, a ta je da se čovjek rađa da bi živio život bez obzira što nas čeka isti kraj. Spot je snimljen u suradnji s redateljem Marijom Grabovcem.

Neumornog skladatelja očekuje radno ljeto, a paralelno s pripremama za njegov prvi mjuzikl "Pacijenti" čija se premijera s nestrpljenjem očekuje najesen, Tonči Huljić nastupit će kao poseban gost na koncertu Petra Graše u pulskoj Areni, 27. srpnja.

Upravo zahvaljujući suradnji s Tončijem i hitovima"Uvik isti","Moje zlato"i ostalima, Grašo se u velikom stilu vratio na glazbenu scenu, a ovu godinu pamtit će po velikim koncertima, jednim koji je održao u Spaladium Areni za Valentinovo i onog koji ga uskoro čeka upulskoj Areni.

 

M.B.