Ljubav, prošla vremena, Dalmacija i trenuci koji se pamte čest su motiv Alenovih pjesama - megahit iz 90-ih prožet je njima, a tako je i s novom pjesmom. Uspomena nikad dosta!

Tekst i glazbu za novu pjesmu "Lete uspomene" potpisuje Ivo Jagnjić, a aranžman Eduard Botrić. Alen nam je o pjesmi rekao: "Stihovi govore o nesretnoj ljubavi iz daleke prošlosti, što se u biti provlači kroz fraze u refrenu. Pjesma opisuje kako bi ta prva ljubav trebala izgledat, a završava mojim najdražim stihom „A pitanje gdje sam to pogriješio nikad nisam riješio“, tako da ostaje neka gorčina iz prošlosti, iz neuzvraćene ljubavi."

Alen je vlasnik velikih hitova kao što su "Noć je počela", "Noćas se rastaju prijatelji", "Živim", "Kradem Bogu dane", dueta s Marinelom "Sjeti se", još iz vremena dok je bio član Tutti Frutti benda, a "Dalmacijo" je jedna od neizostavnih na Poljudu, na svim dalmatinskim sportskim događajima, svadbama i raznim feštama. 

Između svojeg megahita "Boli me uspomena" i novoga glazbenog uratka vidi snažnu emotivnu poveznicu: "Još dan danas kad pjevam "Boli me uspomena", gdje god da jesam, svi je znaju - publika od 7 do 77 godina. Ta i nova pjesma slične su, a opet različite. Kad bi bila poveznica da "Lete uspomene" napravi uspjeh kao „Boli me uspomena“, ja bih bio presretan! Vidjet ćemo kako će se ljudima svidjeti, ali sigurno obje imaju ono najvažnije – dušu!"

Ovih dana radi na spotu koji će vrlo skoro biti premijerno prikazan. U njemu će glumiti i jedan od članova Alenove obitelji, no još nam nije želio otkriti o kome se točno radi. Zato mnogi s nestrpljenjem čekaju premijeru spota, za koji će biti zaslužan Mario Jelić (Propono media).

 

M.B.