Osječki tamburaški sastav Kas snimio je spot za pjesmu "Sve je moguće" koju su u petak predstavili na Aurea Festu u Požegi. Pjesma se nalazi na Kasovom drugom studijskom albumu "Danas smo kraljevi" koji je u nakladi Croatia Recordsa objavljen u svibnju ove godine.

"Drago mi je da smo uspjeli pronaći termin i nakon pet godina ponovno nastupiti na Požeškom festivalu. Baš zato smo odlučili napraviti premijeru ovog spota ovdje u Požegi i podijeliti nešto na što smo izuzetno ponosni s dragim nam ljudima!", rekao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Kasovci su spot premijerno prikazali medijima u popodnevim satima na press konferenciji u požeškom Gradskom kazalištu, a navečer su pjesmu izveli na Trgu Svetog Trojstva, u sklopu Festivala popularne glazbe. Pjesmu "Sve je moguće" napisao je Hrvoje Bogutovac, aranžman potpisuje Marin Bando, dok je spot, sniman u dvorcu Mailath u Donjem Miholjcu, djelo Marka Zeljkovića - Zelje za Six Nine Studio.

"'Sve je moguće' je deseti spot koji sam snimio u suradnji s Kasom. Bilo je svega do sada. Od drame, humora do horora. Ovaj put smo se odlučili snimiti dečke u malo ozbiljnijem i elegantnijem izdanju. Završni sjaj spotu dala je predivna Dora Alagić. S ovom ekipom je zaista lako raditi. Pozitivci su koji vole svoj posao. Zapravo ga niti ne smatraju poslom već zadovoljstvom. I to se osjeti", rekao je redatelj spota Marko Zeljković.

Kasovci su osnovani 2009. godine u Osijeku i danas su jedan od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj. Njihov prvi studijski album "Slušaj mene, nema greške" objavljen je u prosincu 2013. godine s hit singlovima "Nemoj reći ni riječ", "Budi moja slatka djevojka" i "Radosti mojoj, nema kraja" u kojem su ugostili Nenu Belana. S drugog albuma, "Danas smo kraljevi" dosad je objavljeno čak pet video spotova.

 

M.B.