Premijer Zoran Milanović medijski je najzastupljeniji političar u Hrvatskoj u mjesecu rujnu, pokazali su rezultati istraživanja provedeni na stranici GoSucker.

Na drugom mjestu je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, odmah iza njega slijedi gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, dok je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na četvrtom mjestu.

Iznad prosječni stupanj medijske eksponiranosti imaju i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, Mirela Holy, Ivo Josipović i njegov koalicijski partner Radimir Čačić i Ivan Vilibor Sinčić, odreda pripadnici lijeve političke opcije.

Tijekom rujna o premijeru Milanoviću najviše se pisalo na portalima PolitikaPlus.com, dnevno.hr i Republika.eu. Zanimljivo je međutim da je tijekom rujna objavljeno oko 40 članaka manje nego u prošlom mjesecu.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović najzastupljenija je u Dnevnom.hr, Nacionalu, PolitikaPlus.com i Pavićevom Telegramu dok su aktivnosti Milana Bandića najodanije  pratili Objektivno, Zagreb.hr, PolitikaPlus.com i Zna.hr.

Na stranici www.gosucker.com prikazuju se najnovije i najpopularnije vijesti sa svih hrvatskih portala. Vijesti je moguće pretraživati u realnom vremenu. Posebnost strenice je mogućnost kreiranja mail upozorenja ukoliko se pojavi neka nova vijest ovisno o traženom pojmu.

 

M.M.