Zašto komunisti nikad neće biti pristojna, hrvatska, građanska stranka koja bi se trebala boriti za prava radnika? Odgovor je u suštini te stranke i u vrijednostima koje su ugrađene u komunizam.

Naime, Ludog Lenjina poslali su Nijemci krajem Prvog svjetskog rata, kao jednu vrstu po život opasnog nervnog otrova, u zakovanom vagonu, ne bi li izbacili carsku Rusiju iz rata i oslobodili svoje jedinice na Istočnom bojištu. Što je napravio pomahnitali Lenjin? Nasilno je preuzeo vlast, uz pomoć njemačkih carskih jedinica i poduzeo je mahnitu pljačku epskih razmjera.

Pri pljački je, naravno, malo vješao i malo streljao, tek toliko da se dobije ugođaj svjetske revolucije, a sve je nadzirao iz jednog od svojih 15 Rolls-Royceva Silver Ghost (kupljenih 1921. godine!). Komunizam je crven od krvi stotinu milijuna ljudi koje su komunisti pobili na putu u nedohvatljivo "bolje sutra". Ako znamo da su temelji "plemenite" ideje komunizma vladavina ološa, koji pljačka sve što se može opljačkati, onda je razvoj "znanstvenog socijalizma" neminovan kroz spiralu Zla.

Jugoslavenski komunizam fini je spoj partizanskog i četničkog krvavog lopovluka, koji se zbivao pod Staljinovim šinjelom Prvog Bravara, baš onoga kojeg predsjednički kandidat Zoran Milanović cijeni više od obnovitelja hrvatske države Franje Tuđmana. Kad na vrhu piramide imate nepismenog neradnika koji voli gledati westerne, sustav ne može biti dobar! "Dobri Drug Tito" bio je luđak od trenutka kad se uključio u "svjetsku revoluciju" (kako nitko nije savršen, u revoluciju se uključio na strani Bijelih, odnosno ruskih carskih jedinica!), a koji je karijeru izgradio na cinkanjima i likvidacijama drugova u moskovskom hotelu "Lux".

Čovjek koji je cinkao 800 komunista s područja tzv. Jugoslavije, a koje je "dobri Staljin" s veseljem likvidirao utopivši ih u moru krvi od 30 milijuna Rusa, čovjek koji je 35.000 komunista-staljinista poslao na Goli otok, u najgori koncentracijski logor u Europi, te koji je pobio najmanje 200.000 političkih protivnika nakon Drugog svjetskog rata, a prognao najmanje 500.000 Nijemaca i 300.000 Talijana – ne može biti dobar čovjek! Ne zbog svoje (zločinačke!) ideologije, već zbog – matematike!

Perverzni svijet komunizma počiva na nesposobnim ulizicama i cinkarošima - onom ološu (i njihovoj djeci!) koji je provalio u tuđe stanove 1945., znajući da se vlasnici nikad ne će vratiti. Razvijajući sve perverzniji sustav na temeljima "znanstvenog socijalizma", partizani-četnici učvrstili su vlast "nevladinim udrugama", poznatim po kraticama UDB-a i KOS, koje su odgovarale samo Prvom Zločincu "svih naših naroda i narodnosti".

Izgrađujući "samoupravni socijalizam" na načelima "dijalektičkog materijalizma" obogaljili su narod preko niza "kurikularno bezumnih" reformi školstva (drug Šuvar, drug Jokić, drug Jovanović i drug Mornar!) koje su sve trebale služiti naglašavanju jedinstvenog položaja Druga Tita (trostrukog Narodnog heroja!) u svemiru Komunističke partije Jugoslavije, UDB-e i KOS-a.

Najgore od svega je što je velik broj sitnih lopova, tzv. Jugoslavena - koje je Drug Tito korumpirao beskrajnim, stvarnim i intelektualnim krađama narodnog bogatstva, dok je za sebe zadržao samo tridesetak rezidencija i nekoliko najnužnijih diktatorskih atomskih skloništa (samo žohari i Drug Tito preživjeli bi atomski rat!) - povjerovalo u sva te gluposti "samoupravnog socijalizma i dijalektičkog materijalizma". E, iz tog ološa, takozvanog "crvenog opančarskog plemstva", "Jugoslavena od stoljeća sedmog, udbaša od stoljeća šestog", regrutiraju se članovi "Srpske demokratske partije" (SDP) i predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, od milja Zoke Klauna! Ako nam je jasna povijest bolesti, odmah nam je jasno i da je - neizlječiva!

Zoka Klaun, parodija je druga Tita na isti način kao što je Drug Tito bio parodijski spoj cara Franje Josipa (čiji je vojnik bio) i druga Staljina (čiji je vojnik postao). S jedne strane Prvi Bravar volio je carski ugođaj na svom seljačkom dvoru, uz puno najboljeg škotskog whiskeya (donosila ga je "stara komunjara", škotski barun Fitzroy Maclean), filmskih glumica, skupih automobila i glisera. Prvi Bravar volio je opuštajuću tišinu tokarskog stroja na Brijunima, na otočju na kojem je "najvolio" primati "ljudoždere i sveždere" iz Pokreta nesvrstanih. S druge strane "najveći sin svih naših naroda i narodnosti" omogućio je potkradanje tzv. Jugoslavije, svim drugovima koji su se "snašli". "Snađi se druže!" epitaf je koji bi trebalo uklesati na nadgrobnu ploču Broza bez Države u beogradskoj "Cvećari"!

Komunisti nikad ne će biti pristojna, hrvatska, građanska stranka jer se regrutiraju s intelektualnog dna jugoslavenskog društva, uz preporuke udbaša i kos-ića, spremni služiti neumrlim kraljevima komunizma: drugu Lenjinu, drugu Staljinu, drugu Titu, drugu Beriji, drugu Rankoviću, drugu Trockom, drugu Lončaru, drugu Mesiću, drugu Josipoviću...

Dakle, Zoka Klaun parodija je Druga Tita i kao svaka parodija parodije uopće nije smiješan! A najgora stvar koja se može dogoditi ostarjelom klaunu je – da izaziva sažaljenje – a najgore što se može dogoditi svima ostalima je da – ponovno dođe na vlast. Tokarova bi bista bila vraćena, udbaši Perković i Mustač pomilovani te bi srca Budimira Lončara, Jože Manolića, Steve Mesića i ostalih „revolucionara“ napokon bila na mjestu, zadovoljna što će ih najveći bonvivan-klaun naših naroda i narodnosti povesti u novu epizodu pljačke, otimačine i cinkarenja.

 

F. Perić