Svaki yugoslavenski komunist koji je političko utočište našao u nekoj od današnjih hrvatskih stranaka, SDP-u, HDZ-u, HSS-u, HSLS-u, SDSS-u, IDS-u ili HNS-u, dobro zna da je na području Yugoslavije protuprirodno postojanje bilo kakve Hrvatske, osim NDH, koja je uništena ruskim oslobođenjem Beograda od četnika, te “russkim” probojem Srijemskog fronta.

“Povampirene ustaše” grade po 50.000 novih apartmana godišnje, gdje mogu nastati novi Jasenovci po “srpskom Jadranu”, dok “Srbi bezmoraši”, moraju graditi “Beograd na vodi”.

Većina problema na Balkanu od 1918. godine događa se jer su Srbi, u svojim košmarnim fantazijama, povjerovali u svoje tugaljive laži da je “srpski Jadran - srpsko more”, na kojem su Srbi vidali rane nakon srpske izdaje na Kosovu! Svi znaju da je “Jadran srpsko more” - osim Hrvata. Svi znaju da su Hrvati "pobili milijune Srba" u Hrvatskoj i to su slavili u Srbu, gdje su četnici 1941. išli "malo ubijati" Hrvate u obližnjem Boričevcu. Svi znaju da je teško naći mrtve u Jasenovcu - jer su ih Hrvati bacili “niz rijeku i pod plinsku peku”! - a da je lako naći ubijene Hrvate 1945., gdje god se to traži po Hrvatskoj i Sloveniji! Jer Srbi nisu imali vremena ni za rijeke, ni za plinske komore, odnosno peke!

Svi znaju da je Hrvatska “vekovna srpska zemlja”, jer su srpske kukavice bježale ispred srpskih izdajnika, koji su stoljećima bili turska pljačkaška prethodnica (vidi pod “martolozi”, te “martolozi-udbaši”). Srbi lažu od Kosovske bitke (1389.), jer su ih Turci pretvorili u lažljivce i koristili ih kao vlastite kaznene odrede s obje strane granice s katoličkom Europom, odnosno katoličkom Habsburškom monarhijom, odnosno katoličkom Hrvatskom.

Što je tu problem?!

Problem je da kad količina laži postane prevelika - “kad septička se jama prelije” kako “lipa piva (hrvatska) klapa ispod volta” - to više nikog ne zanima i nikog nije briga za fantastičnu povijest Srbalja. Nikog u Europi nije briga za Srbe, kao što nikog nije briga za Srbe u “Vasioni i Kozmosu”. Srbi su pomahnitali kad su saznali tu jednostavnu i od Kosovske bitke prilično razvidnu činjenicu. Nema tog rata koji Srbi nisu izgubili i nema te istine koju Srbi nisu unakazili svojim lažljivim, senilnim prepričavanjima.

Najveći srpski izum - koji naravno nije njihov! - već od “lijepo ti je druga Tita kolo” Josipa Broza je mutirani mutant udba/kos (vidi pod Budimir Lončar). Hrvatski udbaši su naši današnji euro-martolozi koji nas maltretiraju fantomskim tursko-srpskim lažima.

Srbija, zemlja koja je srušila 800 džamija (18 u blatnjavom “srpskom” Beogradu od 15.000 stanovnika sredinom 19. stoljeća) zaslužuje preporuku za ulazak u novu, muslimansku Europu - jer, samo Srbi, naime, znaju kako izdati i katolike, i muslimane, a bogme i pravoslavne! “Niko nema što Srbin imade!”

Dakle, Hrvati neka grade svoje apartmane na Jadranu (po 50.000 novih svake godine), a Srbi neka useljavaju muslimane u “Beograd na vodi”i preko BiH i Hrvatske dalje prema Europi, to ionako finaciraju muslimani (iz naftom bogatih zemalja). I “mirna Bosna”. I Dodikova “Republika”.

Srbija s lažljivcima na čelu - i začelju! - neka se posveti uređenja apartmana u “Ćele Kuli”, jer je to jedan od “mnogo najlepših spomenika” u Srbiji. I Srbija nek se posveti obnovi 800 džamija koje su srušili prije ovog naleta izbjeglica. Da ih nisu srušili možda bi sve izbjeglice koje “soroševci”, preko Srba šalju u Europu, ostale u Srbiji, osjećajući se kao kod kuće.

Hrvatima neka prepuste pakao dvomjesečnog rada u turizmu na Jadranu, te traženje svih pobijenih Hrvata po Sloveniji i Hrvatskoj, od strane partizansko-četničkih martologa 1945., u preostalih 10 mjeseci.

Hrvatska je premala zemlja za partizansko-četničke martologe, te partizansko-četničke udbaše/kosovce, ali i soroševske-muslimanske izbjeglice koje nam transferira ta ista Srbija.

Hrvati su spremni umrijeti za hrvatski turizam, ukoliko udbaško/kosovski martolozi, iz šinjela Budmira Lončara, neće lupati besmislene takse za privez stranih brodova u hrvatskim marinama, te još besmislenije poreze na hrvatske apartmane.

Netko bi trebao objasniti drugovima partizanima-četnicima, da države naplaćuju poreze za napredak koji su omogućile svojim građanima. Ne za nazadak!

“Od Jajca do Ćele Kule, drug Tito i bloger Krule!

 

F. Perić