Ignoranti, kako bi prikrili svoju ignoranciju, prihvaćaju znanstvene ''istine'' bez ikakvih propitivanja. Međutim, misleći ljudi, ako nisu oportuni, propituju sve što znanost nudi jer znaju da su danas neki znanstvenici korumpiraniji i pokvareniji od političara i novinara, posebice farmaceuti. To ne znači da među njima nema poštenih i humanih znanstvenika, ali za njih nikada niste čuli. Za njih čujete tek ako dobiju Nobelovu nagradu.

Međutim, farmaceutske tvrtke organiziraju seminare za liječnike u poznatim ljetovalištima samo da prodaju njihove proizvode. Zbog toga su liječnici nagrađeni ljetovanjem i dionicama u tim tvrtkama. Zar to nije korupcija?

Za ovakvo jednoumno stanje u Hrvatskoj su odgovorni mediji koji ovise o proračunu, što znači da sa sadržajem u medijima upravlja trenutno Plenković. Zbog toga u medijima nikad ne susrećemo različita mišljenja jer to ne preferira predsjednik Vlade. Dakle, najveći problem hrvatskih medija je velika i nepotrebna ovisnost o državnom proračunu.

U proizvodnji lijekova je najveća dobit, a mnogi znanstvenici u toj branši su plaćeni samo da lažu i trenutno koriste Covid19 za svoje bogaćenje. Koliko lijekova je beskorisno, a koliko ih je djelotvorno? Ako ne znate je li kava korisna ili nekorisna čovjeku, pitajte znanstvenike koji su zbog tih ispitivanja dobili velike donacije od prodavača kave. Zar takva znanost nije lažna i nemoralna jer se radi o znanstvenim oportunistima, a najmanje o vjerodostojnim znanstvenicima.

Hrvatski komunistički znanstvenici grade zid između sebe i običnog puka jer mu često nameću svoju superiornost titulama umjesto da se spuste na razinu puka. Tako se danas ponašaju i političari. Međutim, znanstvenici su dobar kovač i zidar jer i oni su majstori u svojoj branši, ali to im neokomunisti ne priznaju premda su se lažno predstavljali kao njihovi zaštitnici. Napokon su komunisti pokazali svoje pravo lice. Koliko je takvih majstora napustilo Hrvatsku zbog ponižavajućih plaća?

Ne vjerujem znanstvenicima upravo zbog korumpiranosti pojedinih znanstvenika jer njihov cilj nije pomoć čovječanstvu nego novčana dobit. Znanost je dosta toga olakšala čovjeku, ali je također zagadila planet do te mjere da uskoro ne će biti pitke vode ni zdrave hrane niti čistog zraka. Vjerujem, ipak, u dobronamjernu i iskrenu znanost koja je cjelovita, dakle, onu koja se ne bavi samo detaljima nego i posljedicama te ih pokušava otkloniti prije korištenja i sačuvati život na ovom planetu.

Priznajem da mi je znanost jako draga i dosta sam upućen u kvantnu fiziku, ali ovo što nam nude molekularni znanstvenici zajedno sa političarima o Covidu19 je doista apsurdno. Sve ovisi o paradigmi koju koriste. To ne znači da ne postoji neki novi virus, ali zar nas Bili Gates nije uvjerio tko stoji iza Covida19. Što se dogodilo sa gripom? Gdje je nestala?

Premda je u pitanju velika zarada, on je također jasno otkrio i cilj, a to je smanjenje pučanstva na našem planetu. Jedino nije jasno rekao kako će to ostvariti jer to je bila velika tajna, ali danas je i to očito. Njegov cilj je neplodnost i različite perverzije.

Zar je onda potrebno prisiljavati ljude da se cijepe različitim ucjenama i podmićivanjem medija da lažu i obmanjuju puk stvarajući histeriju?

Gospon Gates nam se predstavlja kao milostivi Bog premda je nemilosrdni oportunist koji je pokrao IBM i postao neobično bogat. Međutim, neki ga optužuju i za pedofiliju. U njegovoj namjeri su mu se pridružili mnogi molekularni biologičari, genetičari i farmaceuti zbog zarade, a takvih ima u Hrvatskoj mnogo pored pokvarenih političara. Sve ih zbog toga treba pitati koliko imaju dionica u farmaceutskim tvrtkama?

Hrvat Tesla nije bio ni magistar ni doktor znanosti, a svijetu je dao više od svih današnjih znanstvenika. Međutim, bio je genij? I danas ima takvih genija u Hrvatskoj, ali komunistički mediokriteti ih omalovažavaju i uskraćuju im prigodu da pomognu svom narodu.

Možda im samo zavide ili ih kao elita samo drži za idiote. Svi pučani koji misle drukčije od komunističkih mediokriteta, današnjih globalista, su primitivni ognjištari ili ustaše koji su fašisti i kao takvi ne mogu razumjeti znanost. Kakva glupost?

Pogledajmo kako komunistički aparatčiki javno pljuju po gosponu Laucu samo zato što se ne slaže sa njima. Svi oni u Hrvatskoj koji misle svojom glavom za komunističke mediokritete su idioti, a jedan koji isto misli kao i oni je premijer Plenković i mnogi oportuni znanstvenici – liječnici. Sa ovakvim političarima i znanstvenicima, Hrvati su osuđeni na nestanak jer će izgubiti svoj identitet i svoju državu.

Znam da je Covid19 nož sa dvije oštrice, ali ne možemo se bez propitivanja prikloniti Plenkovićevu stožeru jer stožer je trebao potvrditi Sabor i morao bi biti stručan, a on to nije. Stožer vodi Plenkovićeva desna ruka Božinović. No, tko zastupa narod?

Slično je Plenković samovoljno osnovao komisiju koja je donijela zaključak da je poklič ''Za dom – spremni'' fašistički. Međutim, ustaše su se pojavile nakon ubojstva hrvatskih političara u jugoslavenskoj Skupštini i uvođenja diktature. No, to ne zanima Plenkovića.

Cilj ustaša je bio stvaranje nezavisne i suverene hrvatske države dok su se hrvatski partizani borili protiv talijanskih fašista sa kojima su četnici bili u dosluhu i koji su zajedno vršili pokolj nad hrvatskim pučanstvom i hrvatskim partizanima. Na kraju su se hrvatski partizani priklonili komunistima i zajedno sa četnicima postali zločinci koji su pobili cca pola milijuna Hrvata nakon završetka rata. Nasilnički komunistički um, sve te žrtve je lažno pripisao ustašama. Plenkovića nikada nisu zanimale te laži i žrtve pa se pitam kako će ga uopće zanimati hrvatske žrtve od cjepiva za Covida19.

Evo zašto se ne može vjerovati u cjepivo. Ono je stvoreno za prvi soj virusa, a nakon toga smo dobili druge mutacije, dakle, druge sojeve, što znači da nisu više učinkoviti. Zašto se isto cjepivo koristi danas za nove mutacije virusa? Znači li to da njihova svrha nije virus nego nešto drugo, a to zastupnici cijepljenja ne žele priznati i napadaju sve one koji su protiv, nazivajući ih raznim pogrdnim imenima. Eto, takva je Plenkovićeva elitna i ''znanstvena'' avangarda.

Sve ovo nam otkriva hrvatskog premijera Plenkovića kao uglađenog neokomunističkog ili globalističkog diktatora i jugoslavena koji je nesposoban da vodi demokratsku državu. On je svojim sluganstvom moćnicima uništio hrvatsku privredu i hrvatski identitet te natjerao velik broj mlađih Hrvata na iseljavanje.

Posljedice toga će biti veliko siromaštvo i naseljavanje Hrvatske sa drugim narodima kao u Jugoslaviji. Nema nikakve sumnje da Plenković svojim sluganstvom i postupcima stvara Veliku Srbiju i zbog toga ga treba kazniti na slijedećim izborima zajedno sa njegovim poslušnicima u HDZ-u. No, nisam siguran da hrvatski narod razmišlja o posljedicama njegove diktature.

 

Srećko Radović