Glazbenik i kandidat na nedavno održanim predsjedničkim izborima Miroslav Škoro objavama na svom Facebook profilu sugerira da kani nastaviti svoju političku karijeru.

U nedjelju se na društvenim mrežama oglasio objavom isječaka svog govora iz stožera tijekom izborne noći, nakon što je poražen u prvom krugu, u kojem su najviše glasova osvojili Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović.

- Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu! - napisao je Škoro u statusu ispod kojega je priložen kraći video uradak sa spomenutim dijelovima njegova govora.

- Ponosan sam na svoje rezultate u Slavoniji jer najteže je biti prorok u svome selu. Vratili smo dostojanstvo u one dijelove Hrvatske koji su najviše napaćeni, tu smo osvojili više od četrdeset posto glasova. Nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu. Uvjeravam vas, pazite što vam govorim s ovog mjesta, na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više - govori Škoro u videu u čijoj se podlozi čuje dramatična glazba njegova velikog hita "Vrijedilo je".

 

M.M.