Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović osvrnuo se danas na potporu Nenada Stazića kandidatkinji Radničke fronte Katarini Peović, te istaknuo kako bi volio da je Peović, umjesto komfora javnog sektora i katedre na Filozofskom fakultetu, izabrala revolucionarni put  Ive Lole Ribara i Koče Popovića

-Više bih volio da je izabrala revolucionarni put Ive Lole Ribara, Koče Popovića i onih ljudi koji su bili po zatvorima i bježali od policije, a ne radili u komforu javnog sektora i katedre na Filozofskom fakultetu. Jer tako je lako, ali opet imam neki respekt prema njoj. Međutim, bit će što bude, rekao je Milanović, prenosi  N1.

Osvrnuo se i na medijske navode kako je Nenad Stazić izrazio podršku Katarini Peović jer je na Facebooku objavio status sa samo jednom riječi, napisavši "Katarina".

-Što se tiče ovoga sa Stazićem, prvi put čujem za ovo. Ne vjerujem da će Stazić glasati za bilo koga osim za mene, rekao je Milanović.

Podsjetimo, u izbornom stožeru strahuju kako bi nekoliko kandidata ljevice bivšem premijeru moglo pomrsiti račune i u nedjelju ga ostaviti kratkog za određen broj glasova a samim tim i ulaska u drugi krug.

 

M.M.