Saborski zastupnik iz redova Hrvatske demokratske zajednice Stevo Culej u utorak je na svom Facebook profilu objavio da Miroslav Škoro ima njegov glas na nadolazećim predsjedničkim izborima.

"ŠKORO... MOJ GLAS IMAŠ", napisao je Culej te priložio fotografiju Škore i Tomislava Merčepa uz koju stoji izjava Miroslava Škore o tome da kao predsjednik neće ponoviti greške prethodnika te da će pomilovati hrvatske branitelje.

Inače, Culejeva najava potpore Miroslavu Škori stiže nakon što sredinom rujna nije htio dati izravan odgovor za koga će glasovati, već je samo zagonetno rekao da on "ima svog kandidata".

Butković: Nije sad vrijeme za obračune u stranci

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković gostujući u "Dnevniku" na N1 televiziji, komentirao je postupak HDZ-ovog saborskog zastupnika.

- Osobno smatram da se to tri dana prije izbora ne radi, to nije ljudski korektno. No ne ulazim u tu odluku koju je donio - rekao je.

Dodao je kako nije vrijeme za eventualno izbacivanje Culeja iz stranke.

- Nije sad vrijeme za obračune u stranci, nije vrijeme za takve stvari O tome hoće li se to dogoditi raspravljat će stranačka tijela. Pustimo sad to, okrenimo se prvom izbornom krugu. Izbori će biti napeti, iako ja vjerujem da će naša kandidatkinja pobijediti već u prvom krugu, rekao je Butković u izjavi za N1.

 

M.M.