Svi mi znamo da je Ivo Josipović, zvan Lignja, bio anti-hrvatski predsjednik bolji čak i od Stjepana Mesića, zvanog Patria i Stanovi, sudeći prema dostupnoj dokumentaciji dugogodišnjeg suradnika UDB-e

Svi koji smo željeli znati znamo da je Ivo Josipović s veseljem pozivao svoje prijatelje i poznanike na gostovanje u "Nedjeljom u 2", kod Ace Stankovića, zvanog Pisnik!

Svi mi znamo da je Zoran Milanović, u dogovoru s Josipovićem, sastavio svoju tragi-komičnu pseudo-hrvatsku vladu od Srba i Jugoslavena i da je sustavno radio protiv interesa Hrvatske, a za četničku, micro-Srbiju, od Zemuna malo prema jugu. Stoga, Josipovićevi i Milanovićevi antihrvatski potezi ne spadaju nikako pod kazneni zakon nego - pod veleizdaju! A za veleizdaju se ljudi, u normalnim državama i za normalnih vremena – kažnjavaju drakonskim kaznama!

Ipak, između Milanovića i Josipovića postoje određene razlike, iako su obojica potrčkala Budimira Lončara, zvanog OZNA-in Šinjel! Naime, Josipović, zvani ZAMP, je običan pohlepni provincijski partijski sekretar za statute i lividacije (obiteljska tradicija!), a Zoran Milanović, zvan ENI-ca, je politički idiot (ne kao uvreda, nego kao kategorija!).

Naime, čovjek koji je omogućio Slavku Liniću i treću njegovu veliku pljačku - nakon Riječke banke (kad je sakrio sve kredite koji su komunističke "dobrice" dobile 1989. i 1990. kako bi kupile Hrvatsku za Jugoslaviju! – tako što je platio bezveznom brokeru Nobilu da se žrtvuje, pa je od Riječke nastala Erste banka!) i INA-e (vidi pod pljačka nafte iz Šapjana, šifra general Čad, te formiranje udbaškog Euro-petrola) kroz Predstečajne nagodbe (vidi Spačva; ili Carmoto, koji Dodiga navodno opskrbljuje ukradenim automobilima! itd.), da bi ga potom, pomoću tajnih službi pratio da vidi gdje marenda, da li mu je šećer visok, da li čita "Novi list", "glasilo četnika sjevernog Jadrana", kao i da li ima račune u Trstu, Zugu i New Yorku (a svako dijete zna da ima!), taj bizarni premijer Socijalističke Republike Hrvatske pod protektoratom Velike Srbije, zajedno s Rankom Ostojićem i Antom Kotromanovićem, otvara hrvatsku granicu ISIL-u, oskrbljuje ISIL Kalešnjikovima i eksplozivom, uništava hrvatsko ratno zrakoplovstvo i kao i svaki pravi glupan: "bori se za mir u svijetu, multikulturalnost i japansku kuhinju u Takenoku, a protiv ustaške guje (iako tu Josipović, zvan "Lignja iz ZAMP-a", ima prvenstvo!).

"Titin Zoka" koji je učinio sve da Srbija postane moderna europska država (iako svi mi znamo da je to logička besmislica! – niti je Srbija u Europi, niti je moderna država!) nadređena Hrvatskoj, koji ima suprugu koja savjetuje Hrvatima da jedu "buđav lebac" jer ne deblja, te partijske ljubavnice da mu prođe vrijeme ispunjeno beskrajnim i bezveznim neradom, postavio je Kotromanovića kao prvog među jednakima na području vele-izdaje, dakle da uništi ratno zrakoplovsto i da osigura "braći Rusima" izlaz na "srpski Jadran!"

Nakon sjajnih poteza sa kreditima u švicarskim francima – koji će se Hrvatima žestoko "obiti" o glavu, nakon stvaranja Anti-Ministarstva branitelja u kome su dominirali Pupovčevi kadrovi te objavljivanja popisa hrvatskih branitelja kako bi Srbi mogli znati koga istraživati i koga tražiti, nakon crtanja kukastih križeva po Poljudu (gdje je pokazao da je, de facto – "Zoka Umetnik", uz Ranka Ostojića "Većeg Umetnika"!), nakon što je izljubio svoj odraz u zrcalu, nakon što je prezadužio zemlju, Zoran Milanović zaslužio je drakonsku kaznu za veleizdaju – no nakon temeljitog i pravednog suđenja – na kojem će biti optužen uz Budimira Lončara, Ivu Josipovića, Stjepana Mesića i Vesnu Pusić!

Pravedno suđenje je kategorija nepoznata svakom pravom komunistu koji misli da je Bleiburg austrijsko skijalište nedaleko Kronplatza, a "koji priznaje samo sud svoje partije", no to je danas nužnost kako bi Hrvatska konačno krenula svojim pravim putem, ka modernoj, europskoj državi u kojoj se poštuju zakoni i u kojoj se građani privode kao veleizdajnici kad glume Olivera Frljića i njegovu djevojku Danijelu Trbović!

Nedvojbeno, Zoran Milanović je uvreda i za zdrav razum i za Hrvatsku!

 

F. Perić