Prošlo ljeto je bilo velika prekretnica za Ivanu Kovač koja je tada napravila veliki povratak na estradu. Ivana se pjesmom "Srećo i tugo" vratila na Splitski festival nakon tri godine, nakon čega je ubrzo predstavila i spot za tu pjesmu koji je snimila u Solarisu i na Jadriji. Zbog svoje vesele melodije i zaraznog teksta pjesma je postala veliki radijski hit!

Kćer legendarnog Miše Kovača posvetila se stvaranju novih pjesama i tako je nastao njezin novi singl "Za mene", za koju je snimila video spot u Šibeniku.

Skladbu "Za mene" s kojom će Ivana nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama napisali su Fedor Boić i Nenad Ninčević, a spot je režirao svima poznati Željko Petreš.

Ivana je poznata po zabavnim hitovim s kojima pokreće publiku koja ju vjerno prati u njezinom uspjehu.

- Ova pjesma je nastavak suradnje s Fedorom Boićem kao autorom glazbe i aranžmana i Nenadom Ninčevićem kao autorom teksta. Vesela, pozitivna, ljetna. Za spot je i ovaj put zaslužan Željko Petreš. Snimano je u hotelu D resort u Šibeniku i na Martinskoj pokraj Jadrije. Za styling je zasluzan Zoran Aragović “Bite my style”- izjavila je Ivana Kovač povodom izlaska novog spota.

 

M.B.