Hrvatski premijer Andrej Plenković, tijekom posjete Bosni i Hercegovini, susreo se u Mostaru s mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem, izvijestila je u utorak Katolička tiskovna agencija (KTA).

– Drago mi je sto sam mogao pozdraviti predsjednika hrvatske Vlade u sjedištu Mostarsko-duvanjske biskupije, u okviru njegova posjeta u BiH. U razgovoru sam predsjednika Plenkovića upoznao s izazovima s kojima se susrećemo na području Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije – poručio je biskup.

Biskup Palić zahvalio je Vladi RH i premijeru Plenkoviću na podršci u zaštiti interesa hrvatskoga naroda i zauzimanju za jednaka prava svih onih koji žive na području Bosne i Hercegovine.

– Drago mi je u Mostaru susresti se s mostarsko-duvanjskim biskupom mons. Palićem, koji predano radi na koheziji i jedinstvu hrvatskog naroda u BiH. Aktivnosti Katoličke Crkve, koja je iznimno važna za Hrvate u BiH, nastavit ćemo pomagati i podržavati – poručio je Plenković u objavi na društvenoj mreži ‘Twitter’.

 

M.M.