Domovinskom pokretu Miroslava Škore pridružio se i Robert Pauletić, nekadašnji zamjenik ministra turizma u vrijeme Vlade Tihomira Oreškovića i raniji Mostov kandidat za gradonačelnika Splita.

Pauletić je na Facebooku objavio angažman na predstojećim parlamentarnim izborima: "Idem uz Miroslava Škoru i Domovinski pokret za bolju Dalmaciju i Hrvatsku!".

Poznati hrvatski enigmat, kvizaš, novinar, putopisac i tekstopisac već se okušao u politici. Pamtimo ga iz lokalnih izbora 2017. kada je bio Mostov kandidat za gradonačelnika Splita, da bi na kraju ipak odustao od izborne utrke, zbog, kako se tada pisalo, nezadovoljstva anketama koje su pokazivale da nema šanse za izlazak u drugi krug. Jedno vrijeme je obnašao i dužnost zamjenika ministra turizma u vrijeme Vlade Tihomira Oreškovića.

Pauletić će, najvjerojatnije, biti kandidat Domovinskog pokreta u desetoj izbornoj jedinici koja obuhvaća jug Hrvatske, piše direktno.hr.

Domovinski pokret sad ima Kviska

-S veseljem objavljujemo da je Domovinski pokret u Dalmaciji dobio veliko pojačanje, poznatog splitskog kvizaša i putopisca Roberta Pauletića. Pauletić je već nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a za ove izbore bit će nam jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu.

Osim što je već 25 godina uspješan privatni poduzetnik, Pauletić je prije nekoliko godina bio zamjenik ministra turizma, tako da već ima iskustva u politici. Jako nam je drago što je uz nas, jer to je čovjek koji najčešće pobjeđuje čega god se prihvati, spoj znanja, poštenja i hrabrosti kakav Domovinskom pokretu i Hrvatskoj treba.

Domovinski pokret sad ima Kviska, idemo dvostruko jače!, objavio je Domovinski pokret.

 

M.M.