Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza dogovorilo je nastup hrvatske nogometne reprezentacije na prijateljskom turniru koji će u ožujku biti odigran u Kataru, tijekom kojeg će Vatreni odigrati dvije utakmice, prenosi službena stranica HNS-a.

Hrvatska će 26. ožujka odmjeriti snage saSlovenijom, a tri dana kasnije igrat će protiv Bugarske. Na turniru će nastupiti i katarska reprezentacija, koja će odigrati utakmice protiv Bugarske(26. ožujka) i Slovenije (29. ožujka).

Utakmice će biti odigrane na stadionima uDohina kojima će se igrati utakmice FIFA Svjetskog prvenstva. Točne satnice i stadioni bit će definirani naknadno, a HNS će pravovremeno obavijestiti navijače o mogućnostima kupnje ulaznica.

– Bila nam je želja u ožujku igrati u Dohi, pa zahvaljujem rukovodstvu Saveza što je dogovorilo sudjelovanje na ovom turniru – bit će nam to odlična prilika da malo upoznamo Katar i osjetimo uvjete koji nas čekaju – klimu, infrastrukturu, kulturu. Smatram da su protivnici po mjeri, dvije kvalitetne momčadi koje će nam biti dobar test za ono što nas čeka dalje. Prije svega, radujemo se okupljanju, da nastavimo graditi zajedništvo koje će biti ključno za uspjehe u natjecanjima koja nas čekaju u nastavku godine”, izjavio je izbornik A reprezentacije Zlatko Dalić.

 

M.B.