Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je u utorak potpisao ugovor s katarskim Al-Duhailom, putem Instagrama je zahvalio svom dojučerašnjem klubu Juventusu i njegovim navijačima.


- Nemoguće je zadnje četiri i pol godine sažeti u jednostavan 'doviđenja', no nadam se da ste u svakoj utakmici koju sam odigrao vidjeli moju strast za ovaj klub i ovu momčad. Veliko hvala gospodi Allegriju i Marotti, bila mi je čast igrati za Juventus. Posljednji mjeseci ne mogu i neće promijeniti moje poštovanje i ljubav koju osjećam prema ovom klubu. Hvala svim suigračima, neću zaboraviti sve naše pobjede i trofeje, hvala i svima 'iza scene', trenerima, fizioterapeutima i svima koji brinu da igrači Juventusa imaju najbolje uvjete.

Na kraju najveće hvala svim divnim navijačima koji su pravi razlog zašto je klub tako velik i uspješan. Doista sam cijenio podršku koju ste mi pružili od prvog dana. Uvijek sam se trudio dati sve od sebe za Bianconere. Želim vam sve najbolje! A što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje. Zauvijek vaš Mario, napisao je Mandžukić u emotivnom oproštaju od svog bivšeg kluba.

M.B.