Okupili  se avanturisti svih boja, obilježeni  ''crvenom zvezdom'', neki na čelu a neki na stražnjici, kako bi izabrali stjegonošu, odnosno partijskog komesara i nositelja crvene krpe koja će nastaviti  nezavršeni diverzantski posao na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a s vremenom i na prostranstvima "tamo preko".

Tražili su i dobili političku i financijsku pomoć iz državnoga trezora i od sovjetskih i beogradskih rušitelja Europe, od  pariških i londonskih lutkara i financijera, pa i od nekih sorosevskih organizatora političkog ''piara'' i piramida laži.

Odluka je pala u korist potpore dvonožnom kralju svinjca, tipu bez kulture i bez kućnog odgoja, mrzitelju i klevetniku svega što je hrvatsko i nacionalno. I taj  dotični lik, ekspert za svađu i mržnju, za laž i teror  proglasio je ''šuftovima sa strane'' sve one Hrvate i stanovnike Hrvatske koji nisu za njegovu jugoslavensku, nego za hrvatsku domovinsku opciju,  one koji su izbore (08.11.2015) shvatili kao demokratski izazov i veliku domovinsku priliku za ulazak u budućnost zapadnoga svijeta, u jedno dugo razdblje mira, slobode i gospodarskog razvoja.

Medijska zavjera i ministar koji laže 

Uz komesara "Šufta svih  šuftova", pojavio se u prvoj sporednoj ulozi, uvučen po partijskoj dužnosti, njegov ministar prodavač netočnih informacija u velikoj europskoj  spletci, u drami  sa stotinama tisuća migranata, dio kojih su iz Srbije ciljano ubačeni u Hrvatsku.

Nisu ih Srbi identificirali, ne želi ih identificirati niti desna ruka Milanovićeve partijske konfabulacije.Trenutno, barem 12.000 ljudi bez imena i statusa hoda Hrvatskom s nekim lažnim fabulama o svom podrijetlu, o zadatcima, o bolestima, o poslovima i studijima, kao da svi imaju dogovorenu budućnost u bolnicama i na sveučilištima Njemačke, Danske, Austrije, Švedske i drugih europskih zemalja.

U stvari, ne mogu pokazati ništa osim krivotvorenih isprava (neki nisu riskirali niti toliko da bi nabavili bilo kakve papire), ništa drugo nego nadu da će pritiskom mase doći tamo kamo su krenuli.

 U fabulacijama i u potpori ovim aktivnostima povezali su se Jakovine i Pupovci, mali despot u ''nezavisnom'' Večernjem, privatizirane i ilegalno favorizirane TV kuće, Radmanova partizanska TV i desetci  drugih klonova koji svakodnevno i sustavno kontaminiraju hrvatsko društvo. Ta masovna navala dezinformiranje se sustavno širi  kako središnji komitet na Iblerovom trgu ne bi ostao usamljen na brisanom prostoru.

Dao se je balkanski "velešuft"  i na teške međunarodne prekršaje, na lažne informacije o navodnim sporazumima sa Slovenijom u slučaju  dolaska tisuća migranata. Iako ga je sama vlast u Ljubljani oštro demantirala, odmah je navalio novim lažima, kojima je u svoju baruštinu nastojao umočiti naše prve zapadne susjede.

Istovremeno, sustavno mlati po Mađarskoj, Austriji i Njemačkoj. Ovih dana u Bruxellesu ignorirali su "Velikoga šufta"  drugi EU vladari, kojima  je prije deset dana oštro odbrusio da njegova vlada ne treba pomoć zbog vala došljaka, a sada je bez uspjeha zaprosio tu istu pomoć. Prvotnu odbijenicu je obrazložio pričom o tome kako on vlada situacijom i zahvaljujuči "savršeno organiziranom programu" drži sve pod kontrolom.

"Šuftove" krivotvorine

Da bi učvrstio  laži izrečene protiv Mađarske  nije prezao niti pred očitim izmišljotinama o nepostojećem hrvatsko-mađarskom  dogovoru o navodnom željezničkom pograničnom prijelazu,  prijelazu koji je zatvoren  prije 81 godinu. Njegova legija dobro plaćenih savjetnika i ministara nije se potrudila čak niti toliko da bi jedna od njihovih laži bila vjerodostojna.

Prema tvrdnjama beogradske ''Politike'' u Njemačkoj danas živi gotovo 300.000 Srba, od kojih preko 200.000, ilegalno. Prema tvrdnjama istog izvora, navodno ih kancelarka Merkel više voli nego hrvatske inmigrante, a g. Shulz, predsjednik Europskog parlamenta, opet navodno, zagovara brzi ulazak Srbije u Europsku Uniju bez ispunjavanja osnovnih uvjeta koji su vrijedili za druge države.

Velika Britanija se nalazi na liniji g. Shulza, odnosno Shultz se nalazi na liniji Velike Britanije, a Francuska - koja je ostala izvan igre u borbi za neku važniju ulogu na Jugoistoku Europe, povrijeđena je sistematskim varkama i prijevarama zagrebačkih cirkusanata u obećanom otvaranju vrata njenom kapitalu. 

S lavinom laži na domaćem i međunarodnom planu, "Veliki šuft" i njegovi suradnici postigli su dobar dio onoga što im treba za definitivno uništenje Hrvatske kao neovisne države, članice EU-a i sigurnog partnera NATO-a. Možda im samo treba još godinu nepunih dana da nas uvale u građanski rat, u generiranje apsolutnoga kaosa i prolijevanje krvi. Možda im za takvo što posluži i ISIS-a, o čijem nastanku i razvoju postoje velike dvojbe i  teorije koje se izučavaju u vojnim zapovjedništvima, na sveučilištima, u akademijama političkih i geostrateških znanosti.

Tko  je  u IS-u pravi gazda danas je velika tajna, ali, ipak se ne da skriti da mu  je pravi cilj potpuna eliminacija katoličanstva i svih tragova europske rimokatoličke civilizacije. Zato se s pravom postavlja pitanje o tome s kime je od četničko-komunističkih beogradskih čelnika, pregovarao nesretan ministar koji je u jednoj od svojih izjava kazao da ''će se dati ubiti ako treba obraniti  migrante'' (26.11.2016).

Ili Hrvatska ili novi eksperiment genocida nas Hrvatima

Nemamo ni mnogo vremena, a manjak opcija je apsolutan. U nedjelju 08. studenoga 2015., ili pobjeda Božje vojske demokratskih načela, ili ponavljanje 1945. bez Staljina, ali ipak sa Staljinom, bez maršala nazvanog Broz Tito, ali ipak s njime, bez Karadžića u glavnoj ulozi, ali ipak s Milanovićem, Mesićem, Jovanovićem, Lalovcem, Opačićkom, Ostojićem, Josipovićem, Manolićem, Pusićkom i Vlaisavljevićkom i cijelom legijom izvršitelja starih protuhrvatskih i protueuropskih planova.

Hrvatski posao više ne smije biti samo naše opravdano ali i tužno hodanje od komemoracije do komemoracije, kako bi se odala počast  žrtvama ubojica. Temeljni hrvatski posao u ovom trenutku je glasovati, dok je to još moguće, za sva prava slobodne Europe i slobodnih Hrvata.

 

Domagoj Ante Petrić