Republika Hrvatska i njena demokratska kandidatkinja za predsjednicu Republike, a s njima i cijeli sustav nacionalne neovisnosti, nalaze se u procjepu između velikočetničkog srpa i komunističkog čekića kojima mlate Ivo Josipović i Zoran Milanović, kao pravi egzekutori.

Predizborna Josipovićeva mašinerija radi već godinu dana koristeći milijunska državna sredstva, a tome treba dodati da su zadnji dani doveli do paradoksizma redovite članove i članove oportuniste Josipovićve obavještajne i operativne službe.

Postavlja se u nekim krugovima pitanje nisu li u ovim izvanrednim prilikama koje stvara režim, ugroženi i sami životi predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović i drugih oporbenih lidera. Stvaranje kaosa, terorizam, dizanje civilnih vlakova u zrak, trovanja hrane na tržnicama, ubijanje političkih neistomišljenika, itd., u obiteljskoj je memoriji mnogih od arbitara današnje domaće demokracije.

Tijekom godina. svakako je to upisano u obiteljskim povijestima raznih Josipovića, Mesića, Manolića, Perkovića i drugih koji sačinjavaju današnju ''elitu'' neokomunističkog režima. Stopostotni hrvatski ratni invalid Đuro Glogoški, lider najčišće i najopravdanje mirovne akcije za obranu hrvatskih ratnih invalida, javno je obznanio preko medija kako postoji režimske prijetnje protiv njegovog života, ustraje li u borbi za prava hrvatskih veterana.

Komesarske i koljače generacije na djelu

Prezir prema narodu ali i mržnja koju oko sebe šire ti ustrojeni agenti prema povijesti ljudskih sloboda dolaze do vrhunca ovih dana, uoči odlučujućega drugoga kola predsjedničkih izbora, kad oba sramotna ''predsjednika'' sipaju intrige i laži protiv hrvatskih branitelja.

Glavni komesar komunista ''socijaldemokrata'' izvaljuje iz sumporne dubine svoje utrobe čak i neku ludu mržnju protiv Crkve i katoličanstva kao i prava svakoga čovjeka koji ne igra u komunističkom kolu.

Kao ''lajbek milicionari'' koji su po Zagrebu klali, palili i krali 1945. i početkom 1946., kukurikovci se opet klanjaju velikosrpskim i panruskim namjerama da istrijebe sve što je hrvatsko, pa u stilu ludovanja ideologa iz 1943/1952. Marijana Cvetkovića (VI . Lička i XI. Dalmatinska divizija ) vrijeđaju hrvatske obrambene snaga i hrvatsku kulturu i ljude, u nadi da će uz pomoć marksističkih novinara potkopati hrvatsku neovisnost.

Zadnje nade ubojica iz Bleiburga i Gologa otoka

Velika nada na Pantovčaku postoji da će ­ konačno – za vrijeme hipotetičnoga novog Josipovićevog "pravedničkog" mandata on osobno iščupati sve hrvatske žive znakove opstojnosti koje Mesić i on nisu mogli satrti od 2000. do 2014. godine. Danas je Hrvatska preplavljena zato ne samo balkanskim totalitarcima nego i bivšim sovjetskim promatračima, koji prate i podupiru psihološki rat jugoslavenskih komunista protiv Kolinde Grabar Kitarović i hrvatske izborne opcije.

U igri je ruski izlaz na Sredozemlje. Naravno, ukoliko Josipović pobjedi. Sinovi OZNA­e i glavešine UDBA­e danas su na djelu, kao i Putin, isto kao i neke britanske službe koje su infiltrirane marksistima . A na lokalnom planu, istovremeno važno je uzeti u obzir, pogotovo nakon psihopatskih izjava Zorana Milanovića na RTL­u (04.01.2015), da se je raspala škrinja režimske ''pravednosti, ljudskih prava, demokracije i ustanova koje rade svoj posao''. Pa su stoga opasnosti od vala nasilja znatno porasle.

Ključni hrvatski posao je pojačati nadzor izbora i oportunom dojavom za javnost upozoriti na sve sumnjive poteze režimskih agentura koje bi mogle pripremati bilo materijalno nasilje bilo gdje u Hrvatskoj ili slagati križaljku izborih krivotvorenja. Neka nedjelja 11. siječanj bude upisana u institucionalnu povijest Republike Hrvatske kao dan kad je demokracija pobijedila unatoč svih suprotnih pokušaja proruske crvene 'elite'.

 

Domagoj Ante Petrić