Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u nedjelju navečer u Sisku čestitao je na pobjedfi novoizabranom sisačko-moslavačkom županu Ivi Žiniću.

-Svima čestitam na izvanrednom županu kojeg ste danas izabrali. Ivo Žinić hrvatski je branitelj, poštenog i hrabrog čovjeka. To je ono što Hrvatsku vuče u budućnost - kazao je tom prigodom Tomislav Karamarko.

Istaknuo je da se u jednom trenutku Hrvatska izgubila u ideološkim maglama.

-Čudni su ljudi dolazili na vlast i pritom nas optuživali za kriminal, za nepotizam i lopovluk, a zapravo su sami u tome bili velemajstori. Po sistemu 'drž'te lopova' stalno galame, a vidite i sami što rade - istaknuo je predsjednik HDZ-a.

Ključ izlaska iz krize vidi u domoljublju.

-Mi smo jedina stranka koja može mijenjati ovu sumornu situaciju. Hrvati teško žive, a izvući ćemo se jedino zajedništvom, slogom i domoljubljem, a to je ono što ova vlast nema - poručio je Karamarko .

Osvrnuo se i na predizborne ankete.

-Ne vjerujte njihovim anketama, jučer i preključe stalno slušate kako je razlika jedan, dva posto, ovo je razlika 16% a bit će još i veća razlika kad pobjedimo na predsjedničkim i parlamentarnim izborima - zaključio je Tomislav Karamarko, čestitajući novoizabranom sisačko-moslavačkom županu.

 

R.H.