Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirajući večeras uhićenje SDP-ove županice Marine Lovrić-Merzel kazao je da tim činom teorije Zorana Milanovića o SDP-u kao Bundesligi definitivno padaju u vodu.



"To je utopija, to je iluzija u kojoj su oni živjeli", rekao je večeras u Čakovcu Karamarko komentirajući uhićenje SDP-ove sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel.

O izjavi Zorana Milanovića da i dalje vjeruje svojim suradnicama Karamarko je rekao kako će se vrlo brzo razočarati u njih jer se sada već i drugi član Predsjedništva SDP-a našao u problemima.

>>Uhićena SDP-ova županica Marina Lovrić Merzel

"Vidimo da nisu imuni na ono što bismo nazvali nepodopštine ili u gospodarstvu ili u radu državne uprave. Moguće su tu malverzacije, ali ne bih volio to prejudicirati", rekao je predsjednik HDZ-a.

Govoreći o tome kako HDZ dosad nije komentirao uhićenje Lovrić-Merzel, Karamarko je rekao kako dolazi iz sustava u kojem se to ne radi prije nego što institucije odrade što trebaju.

Treba pustiti DORH-u da radi svoj posao, zaključio je Karamarko u Čakovcu, gdje je bio na proslavi 24. obljetnice HDZ-a.

 

 

M.M.