Milijan Brkić oglasio se objavom na društvenim mrežama povodom tragične smrti hrvatskog branitelja Petra Stojakovića, koji je izgubio život radeći na sanaciji krovišta urušenog od posljedica razornog potresa u Zagrebu.

-U ovim teškim vremenima jučer se dogodila još jedna tragedija u kojoj je život izgubio hrvatski branitelj, 55 - godišnji Petar Stojaković, otac troje djece, koji je radio na sanaciji krovišta urušenog od posljedica razornog potresa u Zagrebu.

Petar je radio najteže poslove kako bi preživio i prehranio svoju obitelj. Živio je u podstanarskom stanu sa suprugom i svoja tri sina. Petar je bio hrvatski branitelj koji je stao na branik Domovine kada je bilo najteže.

Pokažimo sada svi mi veliko srce i budimo s njima u molitvama te pomozimo obitelji Stojaković koja je ostala bez oca i supruga čiju ljubav i toplinu ništa ne može nadomjestiti.

Uplatu dobrovoljnog novčanog priloga možete izvršiti na tekući račun u Hrvatskoj poštanskoj banci, IBAN HR2223900013208847066 koji je otvoren na ime supruge Ankice Stojaković.

Velika HVALA od srca svim dobrim ljudima, stoji u objavi Milijana Brkića.

 

M.M.