Predsjednik udruge Vigilare Vice Batarelo podužim je postom objavljenim na društvenim mrežama odgovorio predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku na njegove objede izrečene na račun hrvatskog iseljeništva.

Riječ je o Batarelovom odgovoru nakon što mu je Krešo Beljak napisao da napusti Hrvatsku i "da pokuša svoju zatucanu, primitivnu pripiz...u stvarati u rodnoj Australiji".

-Specifično Kreši Beljaku i općenito njemu sličnima... Nadam se da ste se smirili od vašeg infantilnog histeriziranja i jadnog cmizdranja i cendranja. Jako nedolično za muškarce. Kod vas se vidi onaj tipičan trend kod svih ogromni broj 'progresivaca' a to je da nemate niti logičnosti niti argumenata. Imate što se na engleski zove 'knee jerk' emotivne reakcije, što je vrlo zabrinjavajuće za političare od koje se traži određena zrelost - napisao je Batarelo.

Podsjetio je na Beljakovu vulgarnost...

-Osim što ste vulgarni, etiketirate (jer nemate argumenta) i udarate na osobnu razinu, vezano uz moje ime, poslali biste me natrag u zemlju koja me je naučila što je prava demokracija (i kako se nositi s post komunističkim wannabees kao što ste vi), iskreno ne razumijem što vas je zasmetalo u mojoj listi za katoličke žene? - istaknuo je.

Na koncu je ponovio da nije političar, ali će se žestoko boriti za dušu i kulturu hrvatskog naroda

-Kao prvo, Krešo & co., ne brinite i odahnite jer nisam političar niti imam namjeru ući u izravnu političku bitku, ALI ću se žestoko boriti za dušu i kulturu mog hrvatskog naroda, a ne za neke ofucane i propale ideologije ili još gore za neku virtualnu moć ili pozicije kako bi neki kao vi u tipičnom balkanskom maniru slali poruke 'nu mene' svaku večer na malim ekranima", odgovorio je Beljaku Batarelo.

 

R. Horvat