Bivši SDP-ov ministar financija Boris Lalovac povlači se iz bilo kakvog javnog djelovanja. Posljedica je to pojavljivanja u javnosti audio zapisa obiteljske svađe sa bolesnom suprugom s kojom je trenutno u fazi razvoda.

U emisiji Bujica Osječke televizije bivša supruga SDP-ovog Borisa Lalovca i nekadašnjeg ministra financija Tončika Anastasia iznijela je ozbiljne optužbe na račun bivšeg supruga.

Pred televizijskim kamerama je, naime, izjavila da ju je Boris Lalovac fizički zlostavljao te da ga je zbog obiteljskog nasilja u rujnu 2016., par dana nakon održavanja Parlamentarnih izbora, prijavila policiji, te da su u DORH-u sve zataškali.

Lalovac: Istinu ću dokazati sudskim putem

Boris Lalovac je za Dnevnik Nove TV poručio da nije obiteljski nasilnik te da će istinu morati dokazati sudskim putem.

-Suočen s teškim neutemeljenim optužbama za obiteljsko nasilje koje je u javnost plasirala moja bivša supruga s kojom sam u brakorazvodnoj parnici, do daljnjega se povlačim iz bilo kakvog javnog djelovanja. Stojim na raspolaganju svim institucijama, a medije i javnost molim da do okončanja cijelog postupka budu odgovorni prema našim obiteljima. Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem - rekao je Lalovac za DNEVNIK.hr.

U priopćenju koje je poslao svim medijima, Lalovac je istaknuo  da su mu motivi supruge nejasni.

- Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica su potpuna neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja - poručio je Lalovac.

Melčić: Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova

SDP-ovac Marko Melčić na društvenim je mrežama komentirao aferu Borisa Lalovca kojega je bivša supruga Tončika Anastasia Lalovac optužila za obiteljsko nasilje, a u javnost je puštena snimka njihove obiteljske svađe.

-Ne gledam inače Bujicu ali večeras vrtim daljinski i imam što vidjeti.

Boris Lalovac maltretira suprugu koja boluje od dva karcinoma!!! Krajnje gadljivo.

I ljubuje s tajnicom umjesto da njeguje suprugu koju je doveo iz Kanade. Supruga ima neki biznis i novaca pa Lalovac od nje potražuje alimentaciju!?

Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova. A tako je lijepo počeo. 919 glasova na Konvenciji. Drugoplasirani odmah iza dr Rajko Ostojić. I potpredsjednik Stranke.

A rekao mu je Prka da ne očekuje zaposlenje ikad više u nekoj banci.

Sam pao sam se ubio.

Moglo bi biti još kolateralnih žrtava u SDP-u. Iz Zokijeve klike - napisao je Melčić u objavi na Facebooku.

 

M.M.