Ministar vanjskih poslova i HDZ-ov kandidat u 9. izbornoj jedinici, Miro Kovač, upozorio je danas da o programu tzv. Narodne koalicije danima ništa nismo čuli. Umjesto toga, slušamo Milanovićeve poruke 'braći i sestrama Srbima' u Hrvatskoj i priče o Milanovićevom "dedi ustaši", poručuje Kovač.

-Skoro ništa o programu takozvane Narodne koalicije nismo čuli, danima samo slušamo Zorana Milanovića kako se pravi 'velikim Hrvatom', napada 'čaršiju', neizravno omalovažava Srbe, da bi potom govorio o 'braći i sestrama Srbima' u Hrvatskoj. Sve je to za jednu temeljitu političku psihoanalizu. Ali za političku psihoanalizu je i to da ga nitko od 'dežurnih kritičara' ne proziva - ističe Kovač.

Na takvoj predizbornoj kampanji "čestita" 'instant-ustaši' Zoranu Milanoviću, uzoritoj 'hrvatskoj ljevici' i takozvanoj Narodnoj koaliciji.

-Zar nije čudno da Srbi u Hrvatskoj uglavnom muče, da 'antifašisti' muče. Naravno, Zoran Milanović sa svojim 'dedom ustašom' to smije, on to smije odglumiti, njemu je dopušteno ponašati se kao 'instant-ustaša'. Sjajno. Čestitam uzoritoj 'hrvatskoj ljevici' i takozvanoj Narodnoj koaliciji - napisao je Kovač u objavi na Facebooku.

 

R.H.