Direktor turnira Adria Tour u Zadru i trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, pozitivan je na koronavirus, doznaje Nacional iz dobro upućenih izvora.

Ivanišević se nalazi u samoizolaciji. Ima lakše simptome bolesti i dobro se osjeća.

Informaaciju je na svom Instagram profilu potvrdio sam Ivanišević.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”, poručio je.

Podsjetimo, u Zadru su, osim Grigora Dimitrova, pozitivne rezultate ma koronavirus dobili i hrvatski reprezentativac Borna Ćorić i srpski tenisač Viktor Troicki, kao i Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nije se s ostalima testirao u Zadru, već u Beogradu. Rezultati su bili pozitivni. Na koronavirus je pozitivna i njegova supruga Jelena, dok su rezultati testova njihove djece negativni. Negativne nalaze su dobili Novakovi roditelji Srđan i Dijana, kao i stric Srđan. Njegov brat Đorđe, koji je bio direktor Adria Toura, testirao se u Hrvatskoj i također dobio negativan rezultat.

 

M.B.