Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će utakmicu protiv Kosova na Maksimiru danas u 14.30 sati, potvrdili su na službenoj web-stranici HNS-a.

"Danas u 9:00 sati u Zagrebu je održan sastanak Fife s predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza i Kosovskog nogometnog saveza (FFK) i službama zaduženima za organizaciju utakmice na kojem je utvrđeno kako će se utakmica Hrvatska - Kosovo, koja je u subotu prekinuta zbog kiše, nastaviti od 22. minute u nedjelju 3. rujna u 14:30 sati na stadionu Maksimir", stoji u priopćenju HNS-a.

Podsjetimo, prema pravilima FIFA-e utakmica se nastavlja od 22. minute.

"Nakon jučerašnjeg prekida utakmice uslijedila je intenzivna komunikacija između oba saveza s Fifom i Uefom te je donesena odluka da novi sastanak bude održan u nedjelju u 9:00 sati. Uoči sastanka, FIFA delegat i suci te predstavnici momčadi pregledali su maksimirski travnjak te je ustanovljeno da se na njemu danas može igrati.

Svi navijači s kupljenom ulaznicom moći će danas ponovno doći na Maksimir sa svojom ulaznicom. Zbog organizacijsko-sigurnosnih razloga, navijači koji su kupili ulaznice za sjevernu tribinu moći će ući na istočnu, a navijači s ulaznicom za tribinu Zapad-gore moći će ući na Zapad-dolje. Tribine Sjever i Zapad-gore bit će zatvorene.

 

M.B.