Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je u razgovoru za španjolske sportske novine Marca kako se u slučaju Mamić nalazi u teškoj situaciji no da mu je savjest mirna, a o daljnjem igranju za reprezentaciju se odbio izravno izjasniti.


-To je jedna neugodna i komplicirana situacija no moja savjest je mirna. Sada treba pričekati da sve završi brzo i ništa više. Ne mogu govoriti više o toj temi, nije ugodno, komplicirano je, to je nešto što se dogodilo prije puno godina, a meni je teško zbog toga i svega što se događa oko toga - izjavio je Modrić.

Hrvatsko državno odvjetništvo optužilo je Modrića za davanje lažnog iskaza u prilog Dinamovom dužnosniku Zdravku Mamiću optuženom za nezakonito izvlačenje novca iz kluba.

-Ja podnosim puno stvari u životu pa ću sigurno i ovo. Nadam se da će što prije završiti kako bih mogao zaboraviti. Sada postoje mišljenja protiv mene bez da se zna prava istina. I zbog toga mi je teško no ne mogu izaći iz svoje kože - rekao je vezni igrač Real Madrida.

Nakon svega dvoji hoće li i dalje nastupati za Vatrene.

-Reprezentacija? Nemam definitivno mišljenje. Vidjet ćemo. Sada se samo želim koncentrirati na pripreme s Real Madridom i pripremiti dobro za novu sezonu - rekao je Modrić.

Europski i španjolski prvak Real Madrid počinje pripreme u ponedjeljak u Madridu, a zatim odlazi u SAD gdje će odigrati tri pripremne utakmice protiv Manchester Uniteda, Juventusa i Barcelone.

 

M.B.