Nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka Barcelonu u nedjelju očekuje Clasico, odnosno prvenstveni dvoboj u gostima kod Real Madrida, a hrvatski veznjak u redovima Barce Ivan Rakitić želi pobjedu u tom susretu.

-Nema potrebe objašnjavati koliko će nam biti teško bez Neymara, on spada među tri najbolja igrača na svijetu. No, i u prošlosti smo pokazali da možemo dobiti bez njega. Imamo puno samopouzdanja i jaku momčad, i nadam se da ćemo svladati Real, bit će to pobjeda i za Neymara - izjavio je Rakitić. 

Brazilski napadač bio je najzaslužniji za prolazak u četvrtfinale i pobjedu 6:1 kojom je Barca nadoknadila poraz 0:4 iz prve utakmice protiv PSG-a. I sinoć je u uzvratu protiv Juventusa bio najbolji igrač Barce, ali je završilo 0:0, pa je Juve prošao dalje zahvaljujući pobjedi 3:0 iz prve utakmice.

Nakon utakmice Neymar nije mogao zadržati suze, a njegovom lošem raspoloženju doprinosi i činjenica da neće moći igrati protiv Reala zbog kazne od tri utakmice neigranja koju je dobio nakon isključenja protiv Malage 8. travnja.

 

M.B.