Odlaze stara vremena i dolaze nova. Sve se vrti u kotaču života  i smrti. Sve što je bilo toga neće biti, a što nije bilo od života će se skriti.. Da li nam  na vrata života  kuca Apokalipsa? Sv. Ivana apostola. Pisana još pred dvije tisuće godina.

Prestanak, života ljudskog,  ili samo stanka, tek igra ruskog političkog ruleta ,  “Život ili  smrt“! „Pištolji“ su u rukama Vladimira Putina i Joe Bidena i njihovih saveznika.    Oba pune bubnje „pištolja“ raketama dugačkog dometa s nuklearnim glavama, dronovima i tko bi ga sve još znao kakvim silnim smrtonosnim „mecima“ moćnim oružjima . Toliko moćnim da jedno tane s hidrogenkom razori milijunski grad.

Da pokore  plemenite narode. Narod se ne može pokoriti, Vladimire, ne nosi nesreće čestitom i bogoljubnom Ukrajincu. Ne nosi zlo , pa zar mu nije bilo dosta zla  još iz vremena Gladomora s devet milijuna pomorenih Ukrajinaca, od toga tri milijuna djece. Vladimire to ne čini, jer to Bogu neće biti milo,

Ne zaboravi Vladimire da se ruski narod ponovno i obratio na kršćanstvo, i da je Rusija sva ponovno rascvjetala s tisućama novih prekrasnih crkvi, što je tvoj predak(Staljin) u vladanju i okrutnosti sve porušio i cijelo svećenstvo pobio.

To Bogu nije bilo milo. Isus reče sv. Petru „ti si Petar, stijena, na kojoj ću sagraditi svoju crkvu i vrata je paklena neće nadvladati.

Vladimire, ne pravi od sebe novog Hitlera, pa i novog Staljina. I razmisli što će biti s tvojom dušom. Činiš neopisivo zlo svome narodu, ali i svim narodima svijeta. Opet okrutni rat pucanjem kršćana na druge kršćane, bijelog čovjeka okrećeš prema drugim bijelim narodima.

Novi, silno, silno opasan  rat otvaraš za sve narode svijeta, i nemoj biti otac tog rata, jer to dolazi iz samog središta pakla. Znaj da će, zahvaljujući tebi, Bog  odmaknuti  i skrenuti Sunce  dalje od tvoje Rusije, pa će svi živjeti u mraku i prokletstvu. Ruski narod to nije zaslužio..

Sjeti se samo heroine  Ivane Orleanske, djevojčice(15) godina koja ja na konju stala pred  legije ,pred veliku neprijateljsku vojsku englesku, i kad im je vikala  da su nebesa ječala,-  „Vratite se u svoju Englesku, to od mene Bog traži“, a onda su se svi vojnici razbježali poput uplašenih vrana.

Jedna djevojčica, ako je Bog ne  podržava, nikako nije mogla  pobijediti veliku vojsku.

Sjeti se Vladimire, po brojnim putovanjima po svijetu, vidio si da je naša Zemlja (Planet) čudesni lijepa kuda se god krene, ljepote do ljepote, a ti si spreman to sve razoriti i popaliti samo zbog svoga ega, koji želi silom povećati i onako preveliku svoju Rusiju, otimanjem tuđih teritorija na kojem od pamtivijeka živi plah narod poput janjeta, pun vjere u dobro i s velikim ljubavi prema Bogu.  Vladimire, razmisli malo i ne čini ni sebi ni cijelom svijetu veliko zlo.

Ni Joe Biden, ni u jednom momentu ne želi rat protiv Rusije, to isto ne želi ni cijela Europa. Bilo bi to suludo, očajno suludo.

Ali, zasigurno, ni Joe Biden ni cijela Amerika i Europa neće stajati prekriženih ruku i gledati dok ti uništavaš jedan veliki plemeniti i miroljubivi narod – Ukrajince. Ukrajince koji nikada Rusiji nisu nanijeli zlo niti su ikada otkidali komade ruske zemlje.

Rat je sam po sebi veliko zlo, ali poraziti jedan narod na njegovom vlastitom prostoru kojeg vjekovima nastava, takav rat nadvisuje veliko zlo, jer cilj toga rata je nemoralan, nepošten – suprotan Božjem nauku o ljubavi među ljudima i narodima. Codex moralis croaticum) (MP)

Odnos Rusije  prema Ukrajini, je isti kao odnos Srbije prema Hrvatskoj.

Citiram ;  U odnosu Hrvatske i Srbije ništa novo pod suncem. Taj odnos već znatno više od sto godina počiva na principima vuka i janjeta. Vuka koji vodu pije uzvodno, a janjeta koji vodu pije nizvodno potoka, ali uvijek sa strane vuka idu optužbe i prijetnje prema janjetu da mu muti vodi. Po toj istoj logici možemo biti ne znam koliko nevini, mi ćemo za Srbiju biti uvijek krivci uz činjenicu da postojimo. Codex moralis croaticum (MP)

Ako neki narod želi osvojiti neki drugi narod i njegov teritorij

to može uspješno učiniti samo beskrajnom dobrotom prema

tom narodu, a nikako nasiljem Codex moralis croaticom. (MP)

Posebni i vječni glas razuma: Tko se mača laća, od mača će i poginuti. (Krist)

VLADIMIRE VELIKI RUSKI

Politički ti savjet dajem ; Uvedi svoju zemlju u NATO savez, tad ćeš biti najsigurniji i ti i tvoja Velika Rusija

Mile Prpa