Arhiva članaka HRsvijet.net

Dok se Ante borio za medijsku pažnju radnici su ga potkradali, a klijentima je smetala njegova slava pa su zaobilazili autoservis Minimoto. Na kraju je prodaja tvrtke bila jedini spas za Gotovca koji je već duže u novčanim problemima.

Ante Gotovac smatra da nitko ne želi kod njega servisirati aute jer je slavan. Tvrtku je prodao 20-godišnjaku, koji ima policijski dosje

Tvrtku Minimoto automobili u Martićevoj ulici u Zagrebu prodao sam Ivanu Čolakiću za što sam dobio izvrsnu lovu. Poslovni prostor od 1300 kvadratnih metara i dalje je moj, tvrdi Ante Gotovac (41), koji će se ubuduće baviti isključivo showbusinessom.

Ante smatra da mu posao sa servisiranjem automobila nije išao jer je postao slavan. Kaže da nitko s njim nije htio poslovati jer su ljudi ljubomorni na njega. Dodaje i da su ga radnici pokrali dok je “mukotrpno” gradio karijeru u medijima. Ante za 20-godišnjeg Čolakića kaže da su prijatelji već “sto godina” i da je sposoban dečko. Čolakić ima dosje jer je lani repetirao pištolj nakon sukoba na parkiralištu ispred noćnoga kluba u Makarskoj. Čolakić se BMW-om zabio u Mercedes. Izašao je iz auta, kao i bijesni vozač Mercedesa otprije poznat policiji zbog utjerivanja dugova. Uhvatio je Čolakića za vrat i gušio ga, a on je uzeo pištolj i držao na nišanu vozača i dvojicu suvozača.

- Našao sam se u takvoj situaciji, što mogu reći. Žao mi je zbog toga. Ja sam sad poduzetnik, a ne kriminalac, oženjen sam i imam dijete - tvrdi Čolakić.

Ante za slučaj s pištoljem nije imao pojma. Posljednjih dana bavi se frizurom Maje Morales. Odveo ju je na popravljanje ekstenzija u frizerski salon i, zadovoljan njezinim novim izgledom, dao joj je poljubac.

SIMONA MI JE DUŽNA NOVAC I NE DA MI GABICU

Ante je tužio Simonu (25) jer mu ne uplaćuje honorar u tvrtku Simona produkcija. Ante tvrdi i da mu Simona nije dala da vidi kćer Gabrijelu na njezin četvrti rođendan, koji je slavila u subotu. Simona tvrdi da Ante ne želi vidjeti dijete.

OSTAO I BEZ LANE, A KUPIO JOJ NOS I GOLF 'PETICU'

Ante se s Lanom Boško (27) zaručio nakon tjedan dana veze i uselio joj se u stan. Idila je trajala mjesec dana. Platio joj je plastičnu operaciju nosa i dao joj je da vozi Golf V GTI. Ostavio ju je zato što je radila pidžama partyje. Uzeo joj je automobil.

NEREGISTRIRANI MERCEDES 'TRUNE' U GARAŽI

Anti je registracija za Mercedes SL 65 AMG istekla u studenom. U siječnju su mu skinuli pločice. Auto mu je u garaži i obećaje da će ga registrirati ovaj tjedan.

KUĆA BILA NA BUBNJU, SAD JE PRODAJE

Ante godinama nije plaćao kredit za kuću na Srebrnjaku i banka mu ju je umalo zaplijenila. Kuću sad prodaje, a živi u Maksimiru./24sata

// //