Arhiva članaka HRsvijet.netDvoetažni stan Ante Gotovca od 160 četvornih metara u kući na Srebrnjaku početkom veljače ide na javnu dražbu. Ante se ne planira iseliti već će u njemu mirno čekati dražbu

Prvo je ostao bez Simone, potom bez vozačke dozvole i auta, a sada će, jer nije plaćao kredit, ostati i bez krova nad glavom. Dvoetažni stan Ante Gotovca od 160 četvornih metara u kući na Srebrnjaku početkom veljače ide na javnu dražbu. Njegova prva supruga, Ines Ušić, 2002. godine uzela je kredit od 70 tisuća eura. Ante je bio sudužnik, a nakon rastave Ines mu je dopustila da nastavi živjeti u stanu pod uvjetom da joj isplati polovicu. 

Gotovac je nikad nije isplatio pa su se kasnije, navodno, dogovorili da Ante nastavi plaćati kredit, što on nije napravio. A banke su, poznato je, neumoljive.

"Dobio sam obavijest da mi stan ide na dražbu i odmah sam kontaktirao banku. Zasad mi odgovara da se stan proda. Neka se banka naplati, a ja ću iznad svog servisa u središtu grada napraviti stan", rekao je Ante.

Dodao je kako se ne planira iseliti iz stana već će u njemu mirno čekati dražbu./vecernji{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}