Arhiva članaka HRsvijet.netTrend koji ustvari i nije trend za sve one žene koje se zimi maksimalno žele utopliti, a i kada svane proljeće oprezne su s razgolićavanjem svakako je body koji doživljava veliki comeback za ovu i nadolazeću sezonu.

Još sredinom osamdesetih Donna Karan je lansirala jednostavan princip odijevanja koji je nazvala Seven Easy Pieces, a dio njenog modnog postulata, uz sako naglašenih ramena i tajice, je i običan crni body od džerseja. U modnim krugovima je legendarna fotografija na kojoj su slavna Paulina Porizkova i ostale manekenke tijekom revije za proljeće 1986. godine.

Nema sumnje da je Donna Karan modni znalac i žena koja je s razlogom istaknula ovaj komad odjeće kao ultimativni basic komad koji prati liniju tijela, uteže i izdužuje figuru, savršen je kao košulja-body... odličan za kombiniranje ispod sakoa ili sa suknjom olovka kroja.Isto tako nema sumnje u povratak body-a i na modne piste i u ormare jer su ga za nadolazeću sezonu, naravno u svom high-fashion makeoveru predstavili gotovo svi svjetski dizajneri.

Alexander Wang je svoj dizajn body-a usmjerio na sportski stil, a Francesco Scognamiglio i Hussein Chalayan su se koncentrirali na slojevitost u kombinaciji sa sakoom i suknjom na kopčanje.

Phoebe Philo za Celine i Stella McCartney predstavile su u svojim kolekcijama body-e čistog praktičnog chica, a DKNY je očarala razigranim verzijama svojih kreacija./shop-in-zagreb


{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}