Arhiva članaka HRsvijet.netSiniša Glumičić kaže da je morao odbiti striptizetu koja je htjela treću dojku. Odbio je i Slovenca koji je htio da mu od njegove kože napravi novčanik.

Napravite mi treću dojku, rekla je mirno jedna striptizeta estetskom kirurgu Siniši Glumičiću i šokirala ga. Pred publikom se svlačila u Milanu. Sinulo joj je kako bi mogla postati jedinstvena striptizeta.
- Nije imala problema s izgledom. Njoj se to činilo kao dobar poduzetnički trik, da bude jedina striptizeta s tri dojke. Već je bila našla i salon za tetoviranje u kojem bi joj istetovirali bradavicu na trećoj dojki. Ponijela je i fotografiju iz nekog časopisa na kojoj je žena s tri dojke - kaže Glumičić.
Striptizetu je odbio. Svoju želju nije uspio ostvariti ni Slovenac, star 50-ak godina.
- Mislim da je bio umjetnik. Tražio je da mu odrežemo kožu i od nje napravimo novčanik. Sve je bio isplanirao, i s kojih dijelova tijela da režemo i koliko. Novčanik je trebao biti velik 20x20 cm. Htio je poslati poruku kako je dio njega i u novčaniku - kaže Glumičić.
S neobičnim zahtjevima susreo se i estetski kirurg iz daruvarske poliklinike Arcadia, dr. Bojan Ignatovski.
- Muškarac od 30-ak godina mirno je zatražio da mu odstranim uši, kao da je to sasvim uobičajen zahtjev. Činio se stabilan, ali je htio privući pozornost, da ga ljudi gledaju. Naravno, nisam mu odrezao uši. Možda je takav zahtjev zapravo samo izraz želje za samokažnjavanjem - rekao je Ignatovski. Nevjerojatne zahtjeve vezane uz nos imao je dr. Duje Ostojić. U njegovu ordinaciju ušao je mladić i tražio da mu odreže nos. Ostojić o tome nije htio ni razgovarati.Dr. Ivo Džepina iz poliklinike Glumičić&Džepina kaže kako mu je u ordinaciju jedanput ušao zaljubljenik u “Zvjezdane staze”. Sa sobom je nosio cijelu dokumentaciju. Rekao je da želi imati šiljaste uši, kao Vulkanci u filmskom serijalu. Pokazao mu je i fotografije Vulkanaca te svoju fotografiju obrađenu tako da na njoj ima šiljaste uši. Džepina ga je morao odbiti./24sata


{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}