Arhiva članaka HRsvijet.netHrvatska pjevačica, starleta i najprodavanija spisateljica u 2008. Nives Celzijus u Varaždinu je predstavila novo, prošireno izdanje svog hita “Gola istina”.

Promocija je održana u trgovini Tisak media, a Nives je u uskoj crnoj haljini dubokog dekoltea, dobro usklađenoj s fotografijom na novoj naslovnici, pozirala uz grupu polugolih mladića u nogometnim hlačicama i dijelila autograme obožavateljima.

U dodanom poglavlju proširenog izdanja spominje se neki Danko koji vara suprugu sa srbijanskom pjevačicom, a potom skuplja svoje stvari i seli iz stana. Budući da je priznala kako su ona i njezin suprug neko vrijeme živjeli odvojeno, proširila su se nagađanja da bi to mogao biti upravo Dino Drpić. Poglavlje je, kaže Nives, uvod u novu, još provokativniju knjigu s internacionalnim pikanterijama koju priprema i koja bi trebala biti prevedena na više jezika.

Svestrana Hrvatica tvrdi da ima velike planove za ovu godinu. Završava pregovore za vlastiti show u Njemačkoj i zajednički projekt s Bildom, a snima i album na hrvatskom i engleskom jeziku.

U razgovorima s novinarima dala je naslutiti i da joj seks s Dinom polako gubi draž, iako se on trudi osvježiti ga striptizom i plesom. No to i ne čudi previše jer je više puta dala na znanje kako je u posljednje vrijeme često zauzeta brigom o djetetu i kućanstvu.

Novo izdanje "Gole istine" uredio je i predgovor napisao Denis Kuljiš, a pridružio mu se i don Anđelko Kaćunko./jutarnji

{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}