Arhiva članaka HRsvijet.net

Kada je malo previše vitka linija u pitanju, Angelina Jolie se kune u običnu vodu i njenu učinkovitost. Navodno, pije osam čaša vode dnevno, a prehrana joj se uglavnom sastoji od visokovrijednih proteina.

Ističe, kako su njene uloge zahtjevne te redovito vježba, što također utjče na njezin "žilavi" izgled.

Unatoč neuvjerljivim izjavama Angie često izgleda kao da je na granici iznemoglosti. Sablasno mršavu pojavu Angelina Jolie, ako je vjerovati žutoj štampi, duguje ni vodi, ni tjelovježbi već ovisnosti o tabletama za mršavljenje.

Naime, Angelina je visoka 170 centimetara, a trenutno teži svega 47 kilograma, što je ispod svake granice normalne težine.

Kruže priče da lijepa glumica neprestano guta tablete za kontrolu apetita. Spomenuti pripavci daju energiju a smanjuju osjećaj gladi. Ipak, nedavno je sablasno mršava i iscrpljena Angie kolabirala, što je potkrijepilo naklapanja o lošem izgledu i zdravlju nekada "rasne" ljepotice.

"U posljednjih nekoliko tjedana je izgubila skoro pet kilograma. Jede tek toliko da se ne sruši i ne umre od izgladnjivanja. Priča se kako cijelo vrijeme pije pilule kojima nadomješta energiju. O tome svjedoče glumci i ostala ekipa sa filmskog seta. Po cijele dane ni zalogaja ne stavi u usta", izjavio je novinarima jedan od Angelininih suradnika na snimanju filma "Salt".

hr svijet{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}