Arhiva članaka HRsvijet.netPod klinike za kontrolu težine "Weight Watchers" u Växjöu, u južnom dijelu Švedske, u srijedu navečer popustio je pod velikim teretom grupe od dvadesetak članova,
koji su sudjelovali u programu dijete za mršavljenje.

Nesretna grupa "Weight Watcher" klinike okupila se kako bi članovi utvrdili koliko su kilograma izgubili tijekom blagdana. Mora da im je ovaj nemili događaj silno narušio samopouzdanje i motivaciju za daljnje napore u kontroli pretilosti. Ipak, kasnije se ispostavilo da velika težina grupe nije bila presudna za rušenje već dotrajalog poda.

"Odjednom smo čuli snažnu buku; pomislili smo da je riječ o potresu i sve je počelo letjeti u zrak. Pod se srušio u jednom kutu sobe i pukotina se počela širiti po cijloj sobi na spojevima sa zidovima", izjavio je za novine Smålandsposten jedan od polaznika programa.

Pod je uskoro počeo popuštati i u drugim djelovima sobe. Nedugo potom, neugodan miris fekalija i otpadnih voda ispunio je sobu.

Članovi "Weight Watchers" klinike nisu dopustili da ih ovakva "sitnica" omete te su, kad se situacija smirila, nastavili sa sastankom u obližnjem hodniku kao da se ništa uzbudljivo nije dogodilo..

Izgleda da ih je zaista jako zanimalo koliko su kilograma izgubili. Ovaj put pod je izdržao što im je osnažilo volju za daljnji gubitak suvišnih kilograma. Tako su unatoč neprilikama hrabri članovi uspješno zabilježili svoj napredak u mršavljenju.

Nitko nije ozlijeđen u incidentu. Mogući uzroci urušavanja poda još se istražuju.

piše: Tamara Vrdoljak

hrsvijet


{googleAds}<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-4856610173099525";

/* 300x250, HOSTAMO SL-TEX */

google_ad_slot = "8444226637";

google_ad_width = 300;

google_ad_height = 250;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>{/googleAds}